Skiferie i Norge

Thomas 01/05 2017 17:04

Hej. Ved godt jeg er meget tidligt ude, men mig og familien har snakket lidt om hvor vi skal tag hen på skiferie næste år, skal lige siges vi har været i gaustablikk, trysil og hemsedal, men vil gerne prøve noget nyt så hvad vil folk anbefale af steder i norge eller sverige. Vi har godt nok også haft østrig oppe og vende. Men kom gerne med nogle gode råd og tips om hvad der er godt:)

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Bo Knudsen 13/08 2017 22:19

Sv: Skiferie i Norge

Geilo kunne være et bud, hvis det skal være Norge.
Vi har været der 2 gange, og der er god plads på pisterne.

Claus Peter Nielsen 02/05 2017 14:27

Sv: Skiferie i Norge

Hej Thomas !
Jeg ville jo til enhver tid vælge at tage til Østrig. Men det er jo meget afhængig af hvilke kvaliteter man søger til sin skiferie, hvor gamle børnene er osv.
Generelt er områderne i Østrig større end nordpå og afterski samt spisning på restaurant er til at betale..
Transporttiden til skisportstedet er vel tilnærmelsesvis den samme til Norden og Østrig lidt afhængig af hvor i DK man bor.
Store hytter med ski in/out er der ikke så mange af i Østrig, hvis det er et omdrejningspunkt. Indkvartering i lejligheder, pensioner og hoteller er det mest almindelige i Østrig.

Brian Lund 10/05 2017 23:50

Sv: Skiferie i Norge

Sidste år var jeg i Norefjell et par dage, fint område, ikke kæmpe stort, lidt mindre end Gaustablikk, men med god højdeforskel fra top til bund (den største forskel i Norge). Det passede med at vi på vej der op lige kunne nå en aften på ski i Kongsberg fra 16-21 inden vi kørte det sidste stykke til vores overnatning nær Norefjell. Så det gav næsten en hel ekstra skidag!

Hovden har jeg også overvejet men ikke været der endnu.

Hyst 13/05 2017 14:27

Sv: Skiferie i Norge

Åre er det største sted i Norden, og med nattog fra Malmø - fungerer det rigtig godt. Best til forårsmånederne.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen