Skiferie i Livigno

Profilbillede af Jens B

Hej alle.. Vi er en flok gutter som er ved at bestille skiferie til vinteren 2015.. Vi har lidt overvejet Livigno i Italien i år, men ingen af os ved nogen som helst om Livigno.. Vi har flere gange været i Saalbach i Østrig og er helt tosset med det, bla. fordi afterski stedet Hinterhag ligger der..

Vil så gerne vide om afterski stemningen er god i Livigno og hvilke steder kan evt. anbefales..

Mvh Jens

Kommentarer Svar  
Sv: Skiferie i Livigno

Hej Jens,

Det er godt nok nogle år siden, jeg var i Livigno...

Min generelle opfattelse er dog, at de bedste steder med klassisk afterski findes i Østrig (nok især Ischgl, St. Anton eller Saalbach).

Man kan sagtens finde gode barer, klubber eller diskoteker andre steder, men det er bare ikke helt det samme.

Livigno er for mig mere en by for børnefamilier og (nær)pensionister, som sætter pris på en hyggelig by, lave priser og afslappende skiløb. Det gør den til gengæld også rigtig godt...

Forhåbentlig kan nogen bidrage med mere opdateret Livigno-viden :-)

Mvh

Jesper

Profilbillede af Nanna
Sv: Skiferie i Livigno

Hej Jens,

Livigno kan varmt anbefales.

Det er svært at sammenligne det med Østrig og især Saalbach, da Joseph og Joseph gør det i særklasse på Hinterhag.
Når det så er sagt er det stadig god afterski og fest du får i Livigno, og til finde bar med folk i skistøvler og dans på bordene. Det er blandt andet fordi at byen er toldfri og alt alkohol er utrolig billigt, at festen skiller sig ud i Livigno frem for andre destinationer. Især vil jeg anbefale Jer at tage på Alegra og Stalet, som er nogle gode steder at gå ud i byen.

I skal være velkommen til at ringe ind til vores kontor hvis I vil have andre anbefalinger, eller hjælp til transport og indkvartering.
På 70 225 285

Profilbillede af Sattack
Sv: Skiferie i Livigno

Hej Jens

Jeg har været i Livigno de sidste 6 år og som Nanna nævner er Alegra og Stalet rigtig godt. De har hver deres charme, hvor det gode er at de ligger få skridt nær hinanden - afhængig af tilstand vel og mærke :-)
De ligger også begge nær den store gondol Carosello som bringer dig op i det ene område. Det andet hedder Mottolino. Vigtigt for jer må være at bo nær Alegra og Stalet !!
Jeg booker selv direkte ved hotel som ligger nær ved og er slet ikke dyrt når man tænker på det er inkl ½ pension. Det er rustikalt og ej luksus, ejeren kan rigtig godt lide at småpimpe igennem dagen, men mere vigtigt så er der Christina. Christina er fra Rumænien, taler engelsk og ved hvad god service er, og vil dermed gøre sit bedste for at I får et godt ophold - så længe man opfører sig ordentlig .... :-)
Hvis du vil vide mere så skriv til mig. Bemærk venligst jeg ingen vinding har ud af det og er ikke rejsebureau!
/ Aage - fam.satake@hotmail.com

Profilbillede af Michael
Sv: Skiferie i Livigno

Hej Jens

Lad være med at tage til livigno, hvis i er på herretur så bliv i Østrig,
det er ikke umagen vær at køre så langt for at blive skuffet, det med sprutpriserne er overdrevet, men bruger bilen meget olie så er der lidt at hente der,jeg syntes Livigno er bøvlet og dyr at komme til.
vh mic

Søg   Svar på indlæg