Skiferie for voksne, tilpasset forskellige behov.

Dinna Kirkegaard 19/10 2017 08:37

Hej. Jeg mangler rejsefæller, skitur, hvor der er andre med forskellige behov. Alderen er egentlig ikke det afgørende. Min mand har brug for kortere løb med instruktør der tager ham sikkert gennem en nydelsestur, meget gerne med andre, og jeg det samme, men længere og med større udfordringer. Vi elske les menuires og områderne der, men min mand klarer ikke mere at komme over bjergtoppene, da turene bliver for lange for ham. Jeg vil gerne, meget gerne, men savner selskab og samvær. Vi er rutinerede i, selv at booke, rejse og arrangere vores tur, og har det på mange måder bedst med det, men det kommer an på evt rejsearrangør hvordan de skruer det sammen og hvordan de agerer på turen. ????

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Niels Leth-sørensen 25/10 2017 09:51

Sv: Skiferie for voksne, tilpasset forskellige behov.

Hej Dinna

Måske er en tur gennem en Skiklub en mulighed for dig, der er rigtig mange skiklubber der arrangere klubturer og de dækker de behov som du har.

Jeg er formand for Hobro Skiklub, du er velkommen til at se vores turprogram på vores hjemmesiden. Her tænker jeg specielt vores tur i uge 3 til Schladming eller uge 10 til Frankrig.

http://www.hobroskiklub.dk

Skihils

Niels Leth

Dinna Kirkegaard 08/10 2018 16:43

Sv: Skiferie for voksne, tilpasset forskellige behov.

Hej. Mange tak. Jeg kan se at I rejser med bus, det gør vi ikke. Desuden er uge 3 alt for tidligt på sæsonen, vi vil have mere sne og bedre vejr. krævende ikke! :o)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen