Skiferie-Alperne

Hanne 17/01 2002 17:43

Hej
Jeg er en pige på 38 år, som herigennem søger nye rejsekammerater til skiferie til enten Østrig, Italien eller Frankrig. Jeg har stået på ski i 11 år, kan komme ned de fleste steder, men er ikke til ukontrolleret off-piste!
Venlig hilsen
Hanne

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Calle 22/01 2002 11:13

Sv: Skiferie-Alperne


Hej Hanne
Jeg har egentligt forsøgt at kontakte dig på en anden side - men måske ser du denne ?? Jeg er 42 år og som du tror jeg det er sjovest at dele sine oplevelser med andre. Jeg er ganske vist alene men betrakter ikke dette som en kontakt annonce, men som en god måde at møde og opleve en aktiv ferie med en anden. Jeg har været på ski de sidste 15 år så vi er nok ligestillede. Til daglig underviser jeg voksne i idræt og frifuftsliv og kan pga. kurser kun komme afsted i uge 11.
Passer det i din plan er du vilkommen til at kontakte mig.

Hilsen Calle

Arne Bonnesen 23/01 2002 12:52

Sv: Skiferie-Alperne

Hej Hanne

Vi er 4 personer i en delelejlighed i La Rosiere med Trierski i uge 6.
Det er Thomas Uhrskovs Carving Camp. Prisen er 2645 med bus + liftkort. Du kan læse om turen på www.uhrskov.dk under "Carving Camp".
Vi er fra 35 - 55år og matcher vist dine færdigheder rigtig godt. Vi kender ikke hinanden alle sammen (3 mænd og 1 kvinde).
Hvis du er interesseret kan du kontakte Trier Ski (86802000) måske kan de skaffe en større lejlighed med plads til 5.
Du kan også maile til mig, jeg kører måske selv i privatbil sammen med en bekendt.

v.h. Arne Bonnesen

Karin V. 02/03 2002 04:48

Sv: Skiferie-Alperne

Hej Arne B.
Hvorfor lige Frankrig ? Østrig er meget hyggeligere. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med denne hjemmeside, men har haft de samme tanker, idet jeg også altid tager afsted alene. Jeg har dog fået et par skivenner, som jeg mødes med i Wagrain, når det kan lade sig gøre. I 2003 skal jeg derned igen i uge 4 og 5.
Jeg rejser med Østergaardenes / www.oestergaard.nu / sovebus. Det er ideelt. Jeg er 55 år (læs 45) og har stået på ski siden 1971 - med mellemrum, og jeg agter at blive ved,til jeg styrter.
Hvis gruppen kunne tænke sig at skifte til Østrig - kan vi måske mødes. Jeg skal møde en anden single-skiven dernede, så vi er to, men det kunne være sjovere med flere.
Med venlig hilsen
Karin V.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen