Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Profilbillede af Dorte Søe

Vi er to familier (4 voksne og 7 børn) som de seneste år har været i Norge på ski. Her har vi haft hytte og lejlighed, der ligger mellem 50-200 meter til liften. Vi ønsker nu at tage på ski i alperne igen, og med samme gode ski in ski out muligheder, og med gode snow park muligheder til børnene.

Jeg søger ideer til mulige steder vi kan overveje. Helst i Østrig eller Schweiz - da disse ligger tæt på DK, men vi er åbne overfor andre steder, bare det ikke er for langt at køre. Jeg skal lige sige, at skiferien i 2015 er bestilt, så det er hjælp til ferien i 2016, og det betyder ikke noget, at det er fuldt optaget i den forestående skisæsonen.

Vi søger:

Hytte eller lejlighed( dvs 1 stor eller 2 mindre lejligheder der ligger ved siden af hinanden)
4 voksne og 7 børn
Ski in ski out 50-200 m til lift)
Snow park for børn
Roligt område uden afterski
Gerne dansk skiskole om muligt

Håber på at høste gode ideer af jeres erfaringer :)

Kommentarer Svar  
Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Sölden (Hochsölden)
Hochfügen
Nassfeld
Bad Kleinkirchheim

Alle overstående er i Østrig og har i nogen eller vid grad mulighed for ski-in-out! De priser jeg har set fra Sölden og Hochfügen har dog været i den noget dyrere ende og de har været booket ud lang tid i forvejen!

De to sidste er nok knap så kendte blandt danskerne men til gengæld fandt jeg en del frie lejligheder her da jeg søgte til vores skiferie til nytår, mange af dem jeg fandt lå enten direkte ved pisten eller meget tæt på!

(Dog kunne jeg desværre ikke overtale gutterne til ski-in-out i et mindre kendt område, så det blev til St. Anton)

Profilbillede af Slopetrotter Skitours
Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Vi har nogle steder i Italien der vil passe helt perfekt til Jeres ønsker, som er kun 1-2 timers kørsel længere. Dem jeg tænker på der er Livigno og Passo Tonale.

Men holder vi os til Østrig er det nok Wagrain vil skal kigge på. Ikke fordi i kan ski in/out her, men fordi det er en rigtig god og rolig børne destination med dansk skiskole, og det er muligt at lave store lejligheder hvor hele familien kan være samlet.

Du skal være velkommen til at ringe til os, og snakke med en af vores ferierådgivere på: 70 225 285

Profilbillede af Dorte Søe
Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Hej

Tak for tip til både Italien og Østrig.

Vil du sende mig links til et par konkret eksempler fra Wagrain på
soelykke2002@hotmail.com? Vi skal snart mødes, og der kunne det være godt, at have noget mere konkret at drøfte det ud fra. Så kan vi vende tilbage på telefon med mere specifikke ønsker, når begge familier har haft mulighed for at overveje det.

Vi har tidligere været i Livigno, men dem vi rejser med, synes det er lidt for langt at køre, og de lægger stor vægt på dansk talende på skiskolen.t

Bedste hilsner

Dorte

Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Prøv evt. at tage kontakt til Hotel Starjet i Flachau (samme område som Wagrain), det ligger direkte ved pisten!

http://www.hotel-starjet.at/

Jeg er sikker på der også ligger flere tæt på pisten i området, men det var lige den der jeg fandt på en hurtig søgning.

Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Hejsa,

Det lyder ikke umiddelbart som en nem kombination, men et godt bud kunne enten være Hochsölden (som Brian også foreslår), hvor der ligger en håndfuld hoteller og et par hytter/lejligheder lige ud til pisten.

Ellers er Wald/Innerwald i den anden ende af Sölden også en mulighed, hvor der er et pænt antal hoteller, pensionater og lejligheder. Her ligger også et par restauranter og barer, og det nye "tog" til byen kører til ud på aftenen, hvis man gerne vil opleve bylivet.

Flere af skiskolerne i Sölden reklamerer med dansk skiskole, men det er ikke afprøvet i praksis...

God jagt

Jesper

Profilbillede af Dorte Søe
Sv: Ski in ski out i Østrig eller Schweiz

Hej Brian og Jesper

1000 Tak for jeres input. Nu har vi flere konkrete steder at undersøge. Fedt!

Søg   Svar på indlæg