☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Serfaus - Fiss - Ladis

Profilbillede af Jakob

Kloge Skirejsende. Er der nogle som kan anbefale et godt hotel i Serfaus (eller Fiss/Ladis, hvis det er to-good-to-be-true). Vi har børn med, så tænker at det enten skal være tæt på liften eller tæt på en af undergrund-stationerne og gerne med pool. Nogle gode bud ?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jool
Sv: Serfaus - Fiss - Ladis

min kone og jeg var for første gang i området Serfaus-Fiss-ladis medio feb denne vinter vi boede i Fiss lige ved pisten og de 3 gondoler med sydvendt altan i en lille 1 værelses lejlighed, Fiss er det bedste udgangspunkt til området herfra kan man hurtig komme til Serfaus og slipper for den kø som er hver morgen i bunden af Serfaus, der er kinderland begge steder og de ser hyggelige ud, der er flere hoteller ved liften (Google fiss og du vil se dem ) jeg har været på ski mange steder og Serfaus-Fiss-Ladis området er bare et super top område og hele familien har booket til julen 2019, Min Søn og jeg tog til området på årets sidste skitur uge 10 og min søn var også begejstret og sagde flere gange "top pister liftsystem der virker" og jeg måtte give ham ret, det eneste minus er de priser som man må betale for at bo og spise, de er også i top
vh jool

Profilbillede af Jakob Gøtche
Sv: Serfaus - Fiss - Ladis

Tak Jool. Vi var også i Fiss i år. Børneområdet i Fiss er helt i top. Denne gang skal vi bare afsted hele 8 voksne og 9 børn. Så ville gerne finde et børnevenligt hotel, som nogle kunne anbefale. Personligt var jeg meget begejstret for Masner-området - super skiløb.

Søg   Svar på indlæg