Sauze d'Oulz

Susanne Henriksen 18/09 2019 19:12

Hej - lige læst en anmeldelse fra 2011 om at liftsystemet i Sauze d'Oulz er ret forældet. Er der nogen der har været der fornylig som kan fortælle om liftsystemet, om det er blevet bedre eller? Måske er det derfor der er ret gode priser på en uge i det område.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Claus Peter Nielsen 20/09 2019 11:56

Sv: Sauze d'Oulz

Hej Susanne !
Vi var i Sauze i påsken 2018.
Det er korrekt, at lifter er gamle, langsomme og uden kupler og varme i sæder.
Meget lavere standard end normalt i Østrig.
Vi var dog heldige at have fint vejr, så fine lifter var ikke så nødvendigt.
Der var ikke særlig meget kø ved lifterne.
Meget fine pister i området og charmerende by som godt kan anbefales.
MVH Claus Peter

Michael 21/09 2019 13:03

Sv: Sauze d'Oulz

Ja nogle af lifterne er gamle. Men de vigtige steder er de nye. Jeg følte det ikke som noget større problem. Der var ikke meget kø udover liften i bunden om morgenen. Dejligt sted med masser af gode pister

Carina 16/10 2019 21:08

Sv: Sauze d'Oulz

Hej Susanne
Vi besøgte området i marts 2017 for første gang og ja der er nogle gamle lifter, men de fungerede fint og der var ofte ingen liftkø overhovedet. Vi boede selv lige omkring Sauze d´Oulx hvor pisterne er gode skovpister. Området er rigtig typisk italiensk hvor man kan få en god kop kaffe oppe i terrænet til billige priser og hvor pisterne er rigtig fint præpareret.
Hvis I har mulighed for det så kan det anbefales at køre en tur til Briancon i Frankrig som ligger ca. 45 min kørsel derfra. Det er en hyggelig by og en utrolig smuk tur derhen hvor man passerer Montgenevre undervejs.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen