Sälen for nyligt?

Profilbillede af Mortenman

Sälen for nyligt?
Halløj er der nogen herinde der for nyligt har været i Sälen?? For vi skal til kläppen om en uges tid og Gps'en viser en anden vej end den gjorde sidste år, og alle andre gange jeg har tjekket. Nogen der ved om der er noget vejarbejde eller noget andet spærring? Den har altid vist venstre om Väneren, men nu vil den have vi skal køre højre om. Problemet ligger i at jeg har planlagt morgenmad på en Mac D ved trollhatten, og det kommer jo ik til at passe hvis vi skal en anden vej.

Mvh Morten

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Henrik  Petersen
Sv: Sälen for nyligt?

Hej Morten.
Kør du trygt over Trolhättan, jeg har været inde og checke på vägverket hjemmeside, og der er ingen større vejarbejder på ruten. Det største er noget med at skyde noget el under vejen nord for Mellerud.

Vh.
Henrik

Profilbillede af Sir William
Sv: Sälen for nyligt?

Men vær opmærksom på, at der i næste uge er Vasa løbet og der kan være spærret af.

Skal selv til Støten, kører via Norge for at undgå dette

Profilbillede af Henrik  Petersen
Sv: Sälen for nyligt?

Hej.

Vedr. Wasaloppet, det spiller ingen rolle hvis du passerer wasaloppsstarten efter middag, da allle aktiviteterne er fra kl. 5 om morgenen og til ca. kl 10 .
Har selv passeret mange gange den første søndag i marts. Nå ja i skulle jo til Kläppen, så kommer i jo slet ikke derop.

Vh.
Henrik

Sv: Sälen for nyligt?

Som de Henrik skriver, intet problem på ruten (har selv lige kørt der), heller ikke forbindelse med Wasa, du når ikke til omkørslen ved Sälen og selvom du gjorde, betyder det intet, man kører bare over en bro lidt før Sälen og kører på den anden side, men som sagt, det kommer du kun til, hvis du kører for langt...

Rigtig god tur

Sv: Sälen for nyligt?

god fornøjelse hos Mac D ved trollhatten, vejen venstre om er den bedste efter min mening og hurtigere, har flere gange prøvet begge dele da jeg kører den vej 4 gange (jan-marts) og min GPS siger også højre om, men jeg ignorerer den :-D

Profilbillede af Mortenman
Sv: Sälen for nyligt?

Hej og tak for svarene. Det med vasaløbet bliver ikke noget problem da vi har lørdag lørdag på hytten. Men så kan jeg roligt køre den vej igen. Det er jeg glad for, så er der ro på mig igen :-)

Søg   Svar på indlæg