☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Rute til Canazei uge 6

Profilbillede af Jb

Nogen der kan fortælle mig hvilken vej der er bedst til Canazai i uge 6 ?

Jeg tænker på den sidste del af ruten, da jeg er i tvivl om landevejen er vinterlukket.
Så kører I SS242/SS48 ind over Ortisei, St. Christina og Wölkenstein
eller SS241/SS48 længere ned på motorvejen mod Cardano ?

Kommentarer Svar  
Sv: Rute til Canazei uge 6

Det vil jeg foreslå at du lader snesituationen afgøre. Den første er ikke automatisk vinter lukket men kan tage en krig ved meget sne. Bolzano nord er nemmere farbar og er det HELT galt, så er det ned til Ora og op over Moena. Den sidste er den som busserne bruger. Husk snekæder i bilen. Vi er flere gange blevet kontrolleret om vi havde dem når vi har valgt den 1. rute. Vejret kan hurtigt ændre sig i de højder.
God tur ????

Profilbillede af Tom Jensen
Sv: Rute til Canazei uge 6

Hej
Kører selv til Canazei i uge 6 og har gjort det mange gange. De fleste gange har det ikke været noget problem at køre vejen over Ortisei og Wolkenstein, men som Tina skriver bør man lige tjekke vejrsituationen et par dage før. Da vi skulle hjem sidste år kom der så meget sne at vi måtte køre ud fra Canazei vi Vigo di Fassa og ned Cordano.
Måske vi ses :-)

Sv: Rute til Canazei uge 6

Hej jb
Ja vi har kørt alle 3 ruter og som Tom også skriver er det vejret der afgør hvilken rute vi vælger. At vælge den længste via Ora giver ca 64 km længere - Bolzano nord er ca 22 km.
Til gengæld er det længere motorvej OG hovedvej at vælge Ora. Så et spørgsmål om tempreman og overskud hvis man har kørt hele natten. Ortisie er smuuuuuk på en dag med sol og sne men er det "Nu skal vi bare frem" så er Bolzano nord og Ora bedre.
Der er jo også en grund til at busserne kører via Ora ;)

Søg   Svar på indlæg