Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Martin Søndergaard 17/11 2016 21:15

Hej

Har længe overvejet at tage på en offpist tur med UCPA og det vil passe mig rigtig godt mht. ferie fra arbejde hvis dette kunne blive i uge 52. Lokation er mig underordnet, tankerne går dog på Val D'isere/Tignes området. Interessen er primært rettet mod offpist og ift. UCPA tur, så tænker jeg en tur med fuld undervisning ude i offpist'en.

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Lene 18/11 2016 22:12

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Hej Martin
Jeg har selv været i Tignes med UCPA, jeg var afsted med min kæreste, men vi var tilmeldt to forskellige hold.
Hvis du ikke finder en rejsemakker vil jeg stadig på det varmeste anbefale dig at tage afsted. 90% af dem der rejser med UCPA er afsted for at dyrke sporten og møde ligesindede. Flere aftner så jeg næsten ikke min kæreste da han drak øl med sit off-pist hold og jeg hyggede med de franske piger fra mit "hygge" hold. Der var også masser af sociale aften aktiviteter på programmet. Så tag du bare afsted, du finder en "makker" før intromødet er overstået :-)

Martin Søndergaard 19/11 2016 20:35

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Hej Lene,

Mange tak for dit svar - det er lækkert at høre. :) Nu lige ift. turen mellem jul og nytår, så er det ligeså meget for at kunne ordne noget samkørsel. Er det muligt at få et kort referat fra din "kæreste" blot for at høre om turen er så god som den ligger op til at være? Hvis han har mod på det, samt tid til det, så må han meget gerne lige skrive til min mail: martinsoendergaard89 (a) gmail.com - (a)=@

Lene 20/11 2016 05:49

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Hej igen,
Min kæreste er ikke så vild med at være aktiv på den her slags medier, men jeg kan love dig for at jeg kan give dig et detaljeret referat også af hans tur, jeg tror aldrig jeg har hørt ham snakke så meger i mit liv.
Men jeg ved ikke helt hvilke slags detaljer du er ude efter?
Min kæreste havde meldt sig på et begynder hold. Han kørt en del offpist og har sit eget udstyr, men har aldrig fået undervisning i lavine teknik etc, så han har derfor heller aldrig været "dansker dum" nok til at tage nogle ordentlige ture i offpisten.
Den første dag fik jeg en fuldstændig smadrer tævet men meget glad mand hjem, han synes godt nok det der begynder hold var lidt hard core. Det viser sig snart at han faktisk slet ikke er på begynder holdet, for instruktøren der snakkede ikke engelsk, så hele ekspert holdet (inkl deltagere) var gået med til at tage ham med uden at han vidste det.
De kørte på i fuld speed hele ugen, jeg har aldrig set han så udfordret og imponeret i sit liv, det viste sig at flere på holdet var nogle af Frankrigs bedste amatør skiløbere. Selvom sne situationen ikke var fantastisk det år fandt instruktøren hele tiden uberørte ture til dem. Flere par ski gik til i løbet af ugen, men de blev selvfølgelig bare skiftet til nye.
Så det eneste han gerne ville have vidst var at de kørte på SÅ hårdt, så han måske skulle have trænet fysikken lidt mere først.
Skal siges at han var den eneste på holdet der ikke var fransk.
Og i forhold til transport så er dansk UCPA kørt igennem thingaard, så vi fik transport der. De og deres guider var som sådan ligegyldige for turen, men de fik os der ned.
Sig til hvis der er nogle mere detaljerede facts du er ude efter.

Kasper 20/11 2016 19:25

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

hej, jeg var tog alene afsted sidste på ucpa offpiste fuldtid, det var konge, men os faldet meget sne ugen op til så derfor jeg bare tog afsted. var i chamonix. virkelig go guide, undervisning i sne/lavinesikkerhed, nye steder, first traks hver dag, var på hold med folk fra Sverige, Norge Spanien virkelig godt hold, blev kørt så man er helt flad hver dag, nogle stod enddag af til frokost. men super skøn tur. så bare tag afsted. evt selv book fly! og udstyret de har er ok.

Martin Søndergaard 23/11 2016 15:12

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

@Lene, - Helt iorden ift. at din kæreste helst ikke skriver selv. :) Især fordi dit referat var ret godt :) Men lyder bestemt som om at det har været en god tur - det jeg selv er mest i tvivl om er hvilket niveau man skal vælge, for synes ikke rigtigt at jeg kan finde deres niveau beskrivelse på deres hjemmeside. Lyder dog også som om at han e rblevet presset godt i løbet af ugen. ;) Men tak for tilbagemeldingen.

@ Kasper - Lyder sgu ret lækkert faktisk, hvilket niveau var det hold som du var med? I øvrigt fedt at I havde gode forhold. :)

Morten Svendstrup 10/12 2016 20:28

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Hej Martin Kunne godt tænke mig at høre lidt nærmere om dine planer kunne godt være interesseret i sådan en tur Smid mig gerne en besked på 27110515

Mvh Morten Svendstrup

Martin Søndergaard 11/12 2016 15:18

Sv: Rejsemakker søges til uge 52 - UCPA Tur

Hej Morten,

Da jeg umiddelbart ikke kunne finde nogen til uge 52 (før nu), så har jeg rykket turen til uge 3 og smutter med nogle kammerater derned.:)

Håber du finder nogen der er friske .

Mvh.
Martin Søndergaard

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen