Susanne Kolrengen 02/09 2010 12:28

Familie på 4, der har været i Idre Fjeld, Sverige 4 gange, hvor tager vi hen. Børnene er 17 år, drengen kører sort, vi andre kører lidt på rød. ??

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Loius 22/09 2010 15:08

Sv: Rejsemål

En anden god mulighed er Val d'Isere. Der er også lidt for enhver smag, og det er relativt nemt at komme rundt, samt det ligger kun ca. to timers kørsel fra Geneve. Du kan prøve at kigge på Expedia.dk efter billige flybilletter og hoteller.

Mvh

Louis

Morten Christensen 23/09 2010 08:05

Sv: Rejsemål

Hej Susanne

Hvis du vil have et tip fra en der ikke kun tror at man kan stå på ski sydpå!

Jev ville helt sikkert tage til Sälen, og med jeres niveau ville jeg nok vælge Tandådalen eller Hundfjället, og så købe et liftkort til hele sälen, så har i mulighed for tage en dag i Trysil også ligger lige rundt om hjørnet, men alt det kan du læse meget mere om på skistar.com, der har brancens bedste booking side.

På ski i norden det virker for mig.


Morten

Asbjørn Nissen 23/09 2010 11:10

Sv: Rejsemål

Selvfølgelig er der ski destinationer i Norge og Sverige. Desværre er der bare mange af destinationerne, hvor man knap nok kan nå at slå et sving før man er i bund. Derudover er det mega koldt meget af tiden.
Her er det så man undre sig! Når det nu er så koldt, hvorfor, er der så få stolelifte med skærme og så få kabinelifte. Det er i Norden man for alvor har brug for dem, men det er i alperne de findes??
Har boet 2 sæsoner i Østrig og har oplevet 2 dage med -20 grader. Har omvendt været på ferie 4 gange i Norge, hvor gennemsnits temperaturen var under -20. Med det som udgangspunkt mener jeg temperaturen taler for sig selv. Der bliver stået flere km skiløb i alperne, da man starter tidligere på dagen og går senere hjem. Desuden har man ikke har brug for, så mange turer i varmestuen.
Når det nu er sagt! Så findes der efter min mening 5 rigtig gode destinationer i Norden. Trysil, Hemsedal, Hafjell , kvitfjell og Åre. Mit råd er dog især med Åre at man først skal besøge det i marts eller aller tidligst i slut februar for det ligger langt mod nord!!
Ellers vil jeg forslå et par steder i alperne. Val Thorens er ikke en destination for folk der har passeret 30erne. Magen til charme forladt ski destination, tror jeg bliver svær at finde. Destinationen er rigtig god hvis man er 5 gutter af sted og ønsker sig fest farver og godt skiløb, men til familie hygge svarer det lidt til at holde picnic ude foran en af getto bygningerne i Høje Tåstrup. Desuden bor man som i hønsebure. Før man har boet i en typisk lejlighed i Val T tror man det er løgn. Jeg har set kosteskabe der er større end lejlighederne her.
Ofte er er Frankrig såkaldte satellit byer, men der er undtagelser!! Og Valdisere er en af dem. Byen er rimelig hyggelig. Meribel som ligger i de 3 dale er en af dem.
Ellers kan byer i Østrig som Sölden, Zell am Ziller ,Flachau, Lech(lidt dyr)da der er noget til jer alle 4.
I Italien kan foreslås byer som Livigno, Madonna di Campiglio, Cortina d´Ampezzo, Canazei og Cervinia igen alle sammen fordi der er noget til jer alle sammen
Schweiz er generelt godt, men det er også ofte lidt for dyrt i forhold til hvad man får for pengene
Held og lykke med søgningen.

Connie 23/09 2010 13:23

Sv: Rejsemål

Hej Susanne
Hvad med at prøve en skitur til de Franske Alper??? Gå ind på www.chalet-la-bas.dk og gå ind og kik på bl.a. deres kort over pisterne, der skulle være noget for jer alle. Selve skiområdet hedder Paradiski og er på ca. 425 km af pister. Skulle man blive træt af det, kan man altid tage et smut til f. ex. Italien på ski eller stå på ski i Val D'Isere, som kun tager ca. 1/2 times kørsel mere.
Håber at I finder noget der passer jer.
Med venlig hilsen
Connie

Maria 23/09 2010 17:02

Sv: Rejsemål

hej susser

Østrig er også en mulighed.....jeg vil tro de fleste danskere foretrukne... Her snesikkert & gemytligt. -masser af steder...bare check løs i rejsebrochurene.
vi har selv haft held med www.skiogsol.dk der lejer lejligheder ud fra 300 euro. pr.uge

go powder all winter

Michael Larsen 02/09 2010 12:49

Sv: Rejsemål

Det helt nærliggende svar må være Val Thorens, der er det hele og lidt til. Stort og med gode forbindelser mellem de 3 dale. God Funpark med 2 lifter.
Snesikkerhed i top. Mulighed for liftkort til enten ValT eller de 3 dale.

Særdeles gode muligheder for at bo på/tæt på pisten og det er også til at betale uden for uge 7 og 8.

Kør selv eller fly til Chambery.

Kig evt på Valthorens.com winterwebsite og mht lejligheder så
www.ski-france.com, et tysk bureau med dansk side, der udbyder en hel del lejligheder i Frankrig, - bemærk iøvrigt at der gives 10 euro rabat pr liftkort købt gennem ski-france på lejlighedens pris.

Jeg har booked lejlighed 3 gange med ski-france og tingene er bare iorden.

Ellers er Livigno ok for 3 af jer, nogle vil synes, at de sorte dér, højst er mørkerøde. Men det er et fedt sted med masser af hygge både på pisterne og i byen, der er toldfri!

mvh
Michael

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen