rejseledsager/e søges

Profilbillede af charlotte

Hej

Jeg er en pige på 26 år, der mangler nogle at tage på skiferie med. Derfor søger jeg rejsekammerat(er) til en skiferie i uge 13, 14 eller 15. Destinationen aftaler vi sammen. Jeg har været på skiferie tre gange før. Skriv hvis det har interesse...

Venlig hilsen
Charlotte

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Johanne
rejseledsager/e søges

Hej Charlotte
Jeg er en pige på 27 år, som også mangler nogen at tage på skiferie med. Tror jeg har plaget alle jeg kender om at tage afsted uden held, er derfor meget interesseret :-) Jeg kan uge 13 og 14 (13 er dog bedst) og jeg er meget åben mht destinationen. Har selv været afsted 3 gange, står dog på snowboard.
Jeg kan kontaktes på m02jkbo@math.ku.dk og 22907332

Venlig Hilsen
Johanne

Profilbillede af Ida
rejseledsager/e søges

Hej Charlotte og Johanne

Jeg er også pige 25 år og vil meget gerne afsted på skiferie. Jeg var i Østrig i uge 5, men synes allerede at det er lang tid siden. Jeg kan bedst i uge 13. Mht. destination er jeg glad bare der er sne. Har løbet på ski fra jeg var lille.
Min mailadresse er : sivida@hotmail.com

Hilsner fra
Ida

Profilbillede af Charlotte
rejseledsager/e søges

Hej Johanne og Ida

Det lyder fedt med uge 13. Bor I også i hovedstadsområdet, og har I lyst til snart at mødes og aftale noget sammen? Ellers må vi finde ud af noget pr. mail. Vi kan alle prøve at finde nogle tilbud frem, som vi kan kigge på...

Charlotte

Profilbillede af Jane Daugaard
rejseledsager/e søges

Hej Charlotte, det lyder rigtig godt det du har gang i. Jeg er dog ikke interesseret i at tage med til denne tur, men søger selv rejsekammarater til en fast skitur hver år i uge 50. Det er dog ikke lykkedes mig at finde nogen til at tage med i år. Min mand har taget afsted de sidste 6 år med en gruppe gutter i uge 50, og nu da jeg også er blevet bidt af en gal ski, så kunne jeg tænke mig at gøre det sammen, men pigerne står ikke i kø for at tage afsted.

Jeg havde planlagt en tur til Livigno, i et luksus hotel med halvpension. Turen kostede 5.400, for Hotel/ transport t/r og liftkort i 7 dage. Afgang 8. december retur 16. december.Jeg har stadig ikke opgivet, men jeg skriver til dig for det kunne være en mulighed i fremtiden? Jeg er 42 år gammel og elsker at stå på ski.

Held og lykke med turen.

Hilsen Jane

Søg   Svar på indlæg