Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Profilbillede af Kirsten

Hej. Skiferie i uge 6, måske Wagrain ? Jeg, 55 årig kvinde søger skikammerat/veninde en eller flere. Jeg er øvet på skiene, men ikke hardcore løber. Elsker lidt fart, og gode pister, kaffe og frokost på bjerget, snak og grin. Jeg søger nogle at stå på ski med, da jeg er blevet skilt for nogle år siden og min datter nu tager på ski med sit studie. Skriv til mig, det er sjovere at være på ski sammen.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Morten Thomsen
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej Kirsten
Hvis du ikke finder nogen ski veninde/veninder i uge 6, kunne jeg godt være interesseret som ski ven.
Jeg er 54 år, og er frisk på at komme på ski, har selv 2 drenge som jeg har stået med i mange år.

Profilbillede af Birgit Hedeby Brodersen
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej Kirsten
Jeg har mistet min mand i februar måned og dermed også min skiven gennem mange år. Jeg er lige blevet 60 år. Jeg vil rigtig gerne afsted på ski igen og helst i Østrig. Jeg er dog ikke helt afklaret mht 2020 endnu - men vil rigtig gerne følge din tråd her og dermed forhåbentlog finde en ny tradition. Jeg elsker skiferie og den østrigske hygge.
MVH Birgit

Profilbillede af Peter Mejlstrup
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

hvor tænker du?Jeg er 10 år ældre og har løbet i mange år.Flere oplysninger følger hvis det er en mulighed

Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej. Jeg har et opslag her i Forum. Jeg rejser også alene, men tager gerne afsted lidt senere, da vejret og solen er bedre, og ligeså priserne, og faktisk også altid mere sne. jeg har bestilt i uge 11, på et fantastisk dejligt sted, hvor jeg har været flere gange. Skiløbet er fantastisk, og ditto mad og ophold.
Les menuires, med let adgang til de 3 Dale, Hotel L'ours blanc, www.hotel-ours-blanc.com.

Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej Kirsten m.fl. Jeg har et opslag her i Forum. Jeg rejser også alene, men tager gerne afsted lidt senere, da vejret og solen er bedre, og ligeså priserne, og faktisk også altid mere sne. jeg har bestilt i uge 11, på et fantastisk dejligt sted, hvor jeg har været flere gange. Skiløbet er fantastisk, og ditto mad og ophold.
Les menuires, med let adgang til de 3 Dale, Hotel L'ours blanc, www.hotel-ours-blanc.com. jeg har kontakt med en pige 56 år, fra england, som jeg mødte sidste år, måske kommer hun også, så kan vi blive en lille flok. Kontakt mig gerne.

Profilbillede af Søren
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej Kirsten.jeg mangler også nogen at stå på ski med. Har stået en del på ski men er nu 52 og det behøver ikke at gå lige så stærkt som tidligere. Er frisk på alt, så hvis du er frisk så lad os finde en løsning. Vh.Søren. PS. Snupper lige en smuttur sidst i December 3 dage med fly.

Profilbillede af Christian Olsen
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej til alle i denne tråd
Jeg er frisk på,en skitur. Jeg er 56 og en habil skiløber. Jeg gider ikke vente på at min søn finder ud af om han vil med sin “gamle far” så nu prøver jeg her.

Jeg er rimeligt fleksibel med hensyn til tidspunkt, destination, indkvartings-og transportform, så hvis I eller nogle af jer er interesseret, hører jeg gerne fra jer.

Mvh
Christian

Profilbillede af Christian Olsen
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Jeg glemte lige at sætte hak ved e-mail adresse. Den skulle gerne komme her.

MVH
Christian

Profilbillede af Annette
Sv: Rejsefælle søges af kvinde til uge 6

Hej. Jeg står i den situation, at min veninde har brækket sit ben, men at vi har købt og betalt for ophold på 3 forskellige 4* hoteller i Norge incl. morgenmad på delt dobbeltværelse.

Hvem vil med mig til Norge/ Beitostølen og Oslo fra d. 21-27/12-2019?

Vi sejler fra Frederikshavn (Nordjylland) til Oslo d. 21/12 tidl. morgen efterfulgt af en overnatning i Oslo.

Så 3 overnatninger i Beitostølen (Beitostølen et af de mest snesikre vintersportssteder i Europa) efterfulgt af en overnatning i Oslo fra d. 25.-26/12. Fra Oslo sejler vi retur til Frederikshavn d. 26/12. Ank. Frederikshavn tidl. morgen d. 27/12.

Jeg søger en rejsefælle i alderen 45-63 år m/k, der har lyst til en aktiv juleferie i Norge.

Min rejsefælle skal sørge for god bil i god stand, vinterdæk og snekæder og betale for benzinen tur/retur på turen.

5 overnatninger på 4* hoteller incl. morgenmad betales af mig. Ligeledes betaler jeg for færgeovergang tur/retur med delt kahyt begge veje. Den 24/12, hvor vi bor på Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen, koster julemaden/aften ca. 575 Nkr. uden drikkelse.

Frokost og aftensmad skal vi selv stå for, hvorfor det er en god ide at fylde bilen med basisdagligvarer inden afgang fra Dk.

Selv er jeg 55 år. Mail: kaihoej55@yahoo.dk

Søg   Svar på indlæg