Prisgaranti???

Fnuller 03/01 2012 06:52

Jeg bestilte i september allerede årets skitur til zillertal i østrig hos sunweb hvor vi efter sidste års tur, på trods af nogle småfejl, egentlig var rigtig godt tilfredse. vi fik sidste års fejl kompenseret med en rabat på 150 kr pr. mand og grundet den tidlige bestilling fik vi også en early booking rabat på 150 hvilket bragte vores grundpris ned på 3699 fra 3999.
idag skulle jeg så ind og finde nogle billeder af lejligheden og i den forbindelse bemærker jeg at grundprisen, omend der er udsolgt og det ikke er muligt at bestille længere, nu står til 3709. dermed har jeg faktisk kun fået 10 kr i rabat for en rejse med rabat for early booking og klagekompensation...

nu til spørgsmålet: Sunweb.dk reklamere med at de garantere prisgaranti, vil man på denne baggrund kune bruge denne imod dem selv???

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Kjeld 03/01 2012 08:24

Sv: Prisgaranti???

Jeg går ud fra, at prisgaranti er når du køber varen og ikke 4-5 mdr senere. Du har betalt X kroner på et tidspunkt, og den er efterfølgende blevet sat ned. Det er vel som så mange andre varer du køber, TV, bil eller leverpostej.. - priserne går op og ned, og prisgarentien er på købstidspunktetn og løber ikke over adskellige måneder.

Hvorfor ikke bare være glad for at du har fået en god service i første omgang i købte, og har opnået en rabat der, frem for at kræve endnu mere - er det ikke grådighed?

Stig Holt Petersen 03/01 2012 10:07

Sv: Prisgaranti???

Lige mine ord.. Kjeld

Fnuller 03/01 2012 17:24

Sv: Prisgaranti???

Det er på ingen måde fordi jeg er blevet utilfreds med den pris vi har fået og betalt, men det var måske mere lidt mugne holdning til rejseselskabernes "early booking" og spar mange penge ved at booke i god tid... det er ikke kun henvendt mod sunweb men mere generekt!!!

Hvad er ideen i earlybooking hvis man ved at bestille senere kan spare flere penge. i det her tilfælde ved jeg jo ikke hvor længe grundprisen har været sådan og om det først er skrevet efter alle rejser var solgt, men syntes stadig det er for dårligt et eller andet sted...

glæder mig som en gal til at komme ned bjergene, masser af sne og 7 dage med brædder på fødderne... er det ikke snart d. 20. ;-)

Fnuller 03/01 2012 17:26

Sv: Prisgaranti???

og lige en ting mere så står der faktisk ikke noget om tidsperiode for prisgarantien og dermed gælder den vel indtil rejsen. der står bare at last minute, og andre lignende tilbud ikke kan regnes ind under prisgarantien...

Johnc 03/01 2012 20:38

Sv: Prisgaranti???

Kære Fnuller.
Thats life. Et godt råd. Næste år venter du det sidste og håber på en afbudsrejse, med risiko for ikke at komme afsted.
Personligt har jeg de sidste mange år gået helt uden om rejseselskaberne og booket direkte på hoteller og pensioner. Tag et visitkort med hjem hvis du er tilfreds med stedet. Lav selv en early booking. Jeg har i år fået 45 % på normal værelsespris i høj sæson ved bookning af 4 db værelser.
Mul ikke over 15o kr??????????. Kom videre. Nyd din ferie. Der er masser af sne.
Mvh
Johnc

Kjeld 04/01 2012 11:57

Sv: Prisgaranti???

"Early booking" giver tit mening. Hvis du kigger på forskellige produkter hvor der er en efterspørgelse, f.eks. fly, hotel m.fl, stiger prisen tit jo færre der er tilbage.

Så måske kan den twistes til at, at når du laver "early booking", så får du produktet til den "bedste" pris - for det meste. Måske skulle du have betalt det dobbelt (dog ikke i dette tilfælde), eller det havde været helt udsolgt.

At det er blevet billigere kan være, at der har været ekstra stor efterspørgselse og de har købt flere pladser, og derved opnået en endnu større rabat. Eller at det har været sådan et skidt produkt, at de ikke har kunne sælge det som ventet - så hellere sælgere til lavere pris frem for at tabe alt.

Har ingen ide om hvorlænge "prisgaranti" gælder. Vil tro det kun er i købsøjeblikket, eller frem til der købes et produkt.

Men giv den gas og nyd sneen. Det skal jeg om en uge :)

Fnuller 04/01 2012 21:02

Sv: Prisgaranti???

er slet ikke misundelig keld... ville ønske jeg kunne tage fri og afsted lige nu... har virkelig abstinenser :-D

Som sagt var indlægget nok mere ment som en debat om rejsebereauernes rabatordninger...
er på ingen måde utilfredsmed den pris jeg har fået og er ganske tilfreds med min rabat (set i forhold til sunwebs early booking rabat faktisk først startede efter vi havde bestilt, fik jeg pludselig sendt en ny faktura med ekstra rabat)... klager bestemt ikke over den service vi har fået....

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen