Priser på udstyr i Harzen

Profilbillede af Lars

Hej alle.
Vi skal til Braunlage (Harzen) i uge 7. Da jeg er ved at lave et budget for flere har jeg forsøgt at finde priser på skileje og priser på liftkort. Mit tysk er skidt og jeg syntes ikke det er ret nemt at finde priser. Er der nogen der har kendskab til en hjemmeside/ kendskab til et firma, hvor det er til at gennemskue priser?
Vh.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Michael Larsen
Sv: Priser på udstyr i Harzen

se link - helt alm. googlesøgning gave masser af resultater, se nedenfor

http://www.skitour.dk/destination/Harzen
https://www.skiinfo.dk/harz/liftkort.html
http://harzferie.dk/?page_id=136
https://www.snowtrex.dk/tyskland/goslar-hahnenklee_harz/skiferie.html

og husk at læse Forum om Harzen her på skisport dk.

bedste hilsner
Michael

Sv: Priser på udstyr i Harzen

https://www.sunup.at/en/ski-hire/online-ski-hire/
https://en.braunlage.de/themes/winter-sports/ski-rental-ski-school.html

Du kan på nogen sider skifte sproget til engelsk, som f.eks. det første link. Ellers hvis du bruger google chrome som browser har du mulighed for at oversætte hele siden med google translate (som dog kan give nogen sjove oversættelser af og til).

Men øhh... Har du bestilt din ferie til Braunlage? Jeg er også på et tysk forum hvor der ind imellem bliver skrevet lidt om Wurmberg (bjerget ved Braunlage) og der bliver næsten altid nævnt timelange ventetider ved liften i dalen i weekenden og i højsæsonen og også lange ventetider oppe på bjerget. Så det gælder om at være der rigtig tidligt! Eller alternativt undgå weekender og højsæson.

Der bliver ofte foreslået Willingen eller Winterberg som alternativ med lidt mindre kø og cirka samme størrelse, der kan dog også være en del sæsonturister da mange kommer fra især Holland. Det gode ved Wurmberg (Braunlage) er dog at nedkørslen til dalen faktisk er ret lang, hvis den altså er åben, du skal næsten til alperne for at finde noget der er længere.

Jeg vil gerne selv til Wurmberg, jeg har bare ikke selv fået det til at passe med en hverdag endnu. Sidst jeg var af sted tog vi til Altastenberg i stedet for og der var der ikke ret meget kø selvom det var en lørdag.

Sv: Priser på udstyr i Harzen

Øhh, jeg må være kommet til at søge på noget forkert ved det første link, det er i hvert fald ikke i Braunlage, eller Tyskland! :)

Sv: Priser på udstyr i Harzen

Hej
Brian har ret angående at stå i bund i Wurmberg ned til kabineliften. Var faktisk næsten rystet over den lange kø. Har aldrig på mine mange besøgte destinationer oplevet noget lignende....
Stoleliften bagtil synes jeg dog virker ok.
Jeg kunne måske godt finde på at besøge Braunlage igen grundet prisen, afstanden og jeg pt har små børn der skal lære at stå på ski. De behøver ikke noget stort område...
Desuden ligger der Hahnenklee tæt ved som jeg også meget gerne vil prøve at besøge i et håb om det er bedre end Braunlage, men det er jo langtfra sikkert.
Skulle jeg af sted med børn ældre end 5-6 år ville jeg aldrig tage til Braunlage, det samme gælder selvfølgelig hvis jeg skulle på en herretur.

Winterberg som foreslås er et skidt område i min optik. Meget korte piste meget lange køer (ikke helt så slemme som kabineliften i Wurnberg, men slemt!!!)
Willingen som Brian foreslår er jeg positivt overrasket over. Den skal jeg helt sikkert besøge igen på et tidspunkt til en 2-3 dags tur.

Søg   Svar på indlæg