POW i St. Anton.

Profilbillede af Sebastian

Jeg er også en af dem, der har overgivet mig til dette fantastiske element. Dette har medført, at jeg skal have mit POW, ellers vil vinterdepressionen indtræffe. :)

Jeg har i mange år stået på ski i Canada og USA, da forholdene og deres POW er helt fantastisk i forhold til mange gode destinationer i Europa.

I år bliver turen dog muligvis til St. Anton.

Så kunne rigtig godt tænke mig at høre om forholdende i St. Anton. Jeg har aldrig været der, men ved, at der også skulle være fantastisk offpist.

Så er det bare at spænde brædderne på og af sted, eller om det er opreklameret og om det kræver en guide for at komme rundt til det gode POW.

Vh. Sebastian

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jan Spile
Sv: POW i St. Anton.

Hvis du ikke har været der før, skal du selvfølgelig prøve dette fabelagtige ski område. Når der falder sne, er mulighederne fantastiske, man skal dog være tidligt ude for at få de mest populære steder med uberørt sne. Hvis man gider at gå lidt med skiene på nakken, kan man dog stadig finde uberørt sne flere dage efter snefald. Udover den fantastiske off pist, byder St Anton på en masse andet. En hyggelig by, med masser af gode spisesteder, afterski i verdensklasse (og husk nu at prøve andet end Mooserwirt), et væld af indkøbsmuligheder, et top moderne liftsystem og generelt skiløb fra øverste hylde, når man er en øvet skiløber.

Profilbillede af Jan Spile
Sv: POW i St. Anton.

Hvis du har mulighed for at tage afsted nu, vil du få optimale forhold i St Anton. De lover sne, masser af sne, og i december inden jul er der ikke ret mange turister i byen, så sneen bliver ikke kørt op nær så hurtigt, som i sæsonen. Jeg har desværre ikke selv muligheden :-)

Søg   Svar på indlæg