Oz en Oisans ved Alpe d`Huez

Jens Jensen 20/01 2008 11:32

Vi er 17 der skal til Alpe d`Huez det vil sige vi skal bo i en by i samme område der heder Oz en Oisans
er der nogen der ved om det kan lade sig gøre at køre med lift imellem de to byer ? da der er to af os som ikke står på ski

mvh. jens

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Jd 20/01 2008 14:23

Sv: Oz en Oisans ved Alpe d`Huez

Når man tager Poutran liften skal man ikke skifte lift - der er bare en mellemstation, men der skal man jo så lade være med at rejse sig og gå ud. Med Poutran liften kommer du op på 2100 og ikke på toppen af Le Signal.
Fra 2100 kan du enten løbe i bund eller tage kabineliften.

Troels Bjerregaard 20/01 2008 22:10

Sv: Oz en Oisans ved Alpe d`Huez

Hej

JD har ret... Alpe d´Huez - og Oz - er rigtigt godt for ikke skiløbere - har selv haft svigermor med, der nød at tage på tur rundt med kabinerne. Man kunne dengang købe et relativt billigt kort for ikke-skiløbere der galdt til kabinelifterne.

Der er således også mulighed for at komme til Vaujany, der skulle være en fin lille alpelandsby, og op på toppen af Pic blanc. Den sidste station før Pic Blanc plejer at have en ishule med isfigurer. Flere steder i terrænet er der spor til vandre ture.

mvh troels

Jd 20/01 2008 22:53

Sv: Oz en Oisans ved Alpe d`Huez

Ja der er ret mange som kører rundt med lifterne dernede og går ture, hvor de nu kan. Vaujany er en fin lille by. Den store L'Alpette lift går derned. Den faldt iøvrigt ned på sin jomfrutur med borgmester og andet godtfolk ombord. Men den fungerer fint idag - jeg har taget den masser af gange. Tag også badetøj med - der er udendørs bassin i Alpe d'huez. Men ishulen er ikke 5 euro værd... så brug hellere pengene på en Crepe. God tur

Søren 20/01 2008 12:55

Sv: Oz en Oisans ved Alpe d`Huez

Hej Jens.
Der er mulighed, om end ikke direkte, at tage gondolen Poutran I, skifte til Poutran II, hvorefter man er på toppen af Le Signal. Derfra kan man tage gondolen 1´er Troncon ned til selve Alpe d´Huez. Modsat vej retur til Oz.
Fra Oz kan man også via gondolen Alpette komme op i terrænet ved L´Alpette, hvor der findes spisesteder (hvis dem, der ikke står på ski vil mødes med Jer andre i terrænet).

Hilsen Søren

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen