Offpiiste Skisafari med egen bjergguide

Profilbillede af Frank Elmer

Hej alle jer der synes at offpiste bare er det fedeste ...
Vi er et par erfarne skiløbere, der har booket en uges skisafari med en af alpernes mest erfarne bjergguider. Hver dag vil vores guide finde ny frisk sne til os rundt omkring i hele Monte Rosa området - Vi tager lifterne op i morgenen, og går så ud dérfra - og ender typisk et nyt sted hver dag, hvor vores bagage står klar - enkelte dage overnatter vi dog "hytter" på bjerget. Jeg har været af sted med dette koncept flere gange og det kan bare anbefales!!!!
Turen er i uge 10, hvor vi tager af sted lørdag den 3. marts 2018. Hvis du vil høre lidt mere så sig til.
Mange skihilsner, Frank

Kommentarer Svar  
Sv: Offpiiste Skisafari med egen bjergguide

Det lyder godt nok interessant. Jeg skal derned i samme område ugen før, skal dog ikke køre offpiste, da jeg tager afsted alene. Der er kommet godt med sne i alperne, dog ikke i Monte Rosa området, der er slet ikke sne nok på nuværende tidspunkt ifølge live webcam:

http://www.visitmonterosa.com/en/discover-monterosa/webcam/#3982

Jeg tror og håber på der vil komme masser af sne de næste par måneder.

Sv: Offpiiste Skisafari med egen bjergguide

En hel uge med egen guide og kun offpiste har i mange været et stort ønske for mig, Dybsne er fedt... Selv er jeg habil i den bløde sne og kan komme ned de fleste steder, men hvor god skal man være og kommer man evt også ud de steder, som kræver at man går op med skind under skiene ?

Profilbillede af Frank Elmer
Sv: Offpiiste Skisafari med egen bjergguide

Hej Olle - tak for din interesse :-)
Jeg forstår godt din "bekymring"... Jeg var selv meget spændt på om jeg havde fysik til det, da jeg var af sted første gang - en tommelfingerregel siger at hvis du kan løbe 10 km på under en time eller cykle 60 km på under 3 timer (bakket terræn) - eller tilsvarende - så er du fin fit :-)
Som nævnt går vi ud fra toppen af lifterne - enten med skiene på ryggen eller med skind under skiene - det kommer an på, hvor langt vi skal ud - nogen gange ikke ret langt - andre gange skal vi måske gå en til to timer med skind - MEN, det er hurtigt lært OG alt grej står klar når vi ankommer - incl. sikkerheds udstyr!
Det er jo en pakketur, forstået på den måde at alt er arrangeret på forhånd så på den måde er det lidt luksus ... :-)
Lad mig høre om "det er noget ..."
Vi tales ved - mange skihilsner - Frank

Søg   Svar på indlæg