Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Lars Petersen 23/10 2017 18:30

Hej folkens!
Thanks god summer is over! :-) Jeg er selv en rimelig øvet skiløber, og skal i uge 9 have min kæreste med for første gang. Vi søger - jf. emnefeltet - og efterlyser erfaringer ift. dette.
Er der nogen der kender til de små, "hemmeiige" steder, med høj beliggenhed og ikke alt for overrendt, så hører vi meget gerne fra jer :)
Derudover er vi pt. kun 2 personer, så skulle nogen have lyst til at joine (kører selv(ældre Saab)), så giv endelig lyd!!
Bedste hilsener fra Berit og Lars.

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Andreas Jonsson 25/10 2017 11:28

Sv: Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Hej Lasse

Prøv at kigge på Katschberg. Det er ikke så stort eller kendt. Ligger på solsiden af alperne i Østrig. Der er mulighed for ski in out. Ryk ferien hen i marts hvor der er mest sne og prisen er lavere. Ligger i 1650 meters højde så god snesikkerhed. Eneste minus er en ret så stejl opkørsel til området, så jeg håber Saab'en har nogle heste at gøre med. Hvis du vil bo ud til begynderbakken så prøv at finde noget på
https://www.landalskilife.com/parks/katschberg

Brian Lund 25/10 2017 13:25

Sv: Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Uge 9 burde jo ikke være det helt store problem medhensyn til snesikkerheden!

Zauchensee ligger dog relativt højt og er dermed rigtigt snesikkert, har en del blå pister og er et rigtigt hyggeligt område synes jeg. Der var heller ikke vildt overrendt da vi var der en enkelt dag for nogen år siden i uge 8.

Ehrwalder alm er også et rigtig fint begynderområde med masser af fine blå pister, hyggelig stemning og synes jeg, fantastisk udsigt. Det ligger også ok højdemæssigt, specielt for uge 9, men knapt så højt som Zauchensee. Området er dog måske lige småt nok for en erfaren skiløber til en hel uge (27,5 km pister, hvoraf de fleste er blå), til gengæld gælder liftkortet til mange andre (mindre) områder i nærheden, blandt andet også til Zugspitze gletscheren.

Loferer Alm og Steinplatte er to andre knapt så store områder med en del blå pister der er kendt for at være rigtig gode for begyndere, desværre har jeg ikke været i nogen af dem endnu.

Allan Tolvard Pedersen 25/10 2017 20:42

Sv: Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Jeg vil anbefale jer Galtür. Et lille området med stor snesikkerhed, da skiområdet/byen starter i 1600m.
Vi har været der 4 gange.
Området har 43 km piste. Hvis man en dag, vil have mere, ligger Ischgl kun 12 km væk i bil eller skibus.
Se mere på: http://rejser.guide.dk/Skiferie/%C3%98strig/Tag%20b%C3%B8rnene%20med/Sport/Inspiration/Galt%C3%BCr_Hvilepuls_i_snemandens_rige_1874236
Eller på: https://www.galtuer.com/de/aktiv/ski-winter

Kurt Larsen 27/10 2017 07:29

Sv: Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Jeg holder med Coldpowder. Katschberg er et fantastisk lille område (70 piste km) var der i sæson 2017 i uge 7 og selv her var der masse af plads og kun to gange oplevede vi en mindre liftkø ved liften fra St. Margarethen. Vi havde planlagt at køre rundt til de andre skiområder, men vi kom kun til Obertauern en dag, simpel hen fordi skiløbet på Katschberg er så godt. Katschberg er klart et område jeg vil vende tilbage til og talte med en flok ældre mænd fra Klagenfurt, som stod på ski alle dage det var godt vejr og som de sagde at Katschberg blev valget 9 ud at 10 gange selvom de havde sæsonkort til hele Salzbugerland.
Mvh
Kurt

Lars Petersen 28/10 2017 08:26

Sv: Østrig, snesikkerhed, lille område, velegnet til begyndere...

Tak for indlæggene alle sammen :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen