Østrig med børn efter 2 gange i Norge. - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Fam.nielsen skrev:
Hej,

Vi er 2 voksne og 3 børn i alderen 4-12 år der efter 2 gange i Norge (Hemsedel og Geilo) nu har tænkt at tage turen mod Østrig, men hvor ?

Vi tager hovedsagligt sydpå fordi vi gerne vil kunne drikke en kop kakao i terrænet uden at det koster 200kr. Kulden er ikke et problem, hellere det end smattede eller isede pister.

Vi er ikke superrutinerede, så halvflade blå pister, der dog godt må være lange er ønskelige. Afterski behøves slet ikke, og det må også gerne være et mindre sted, da vi ikke ønsker at betale for noget vi alligevel ikke bruger. Vi har overvejet Lofer i uge 9. Nogen der har god erfaring med det ? Vores bekymring er om det vil blive for småt ,og dermed måske for "crowded"

Vi bruger stort set alle dage på pisterne.

Bliver vi overraskede over niveauet når vi kommer derned?

De store børn 11+12 år drøner på røde pister nu, men mor der har kørt i to år med den mindste på 4 i sele, har mest været på de lange grønne og er bekymret for om det vil være for svært. Ambitionsniveauet er at vi alle 5 kan køre alene på en blå når ugen er omme. (Dansk skiskole er et must)

En anden ting vi har erfaret er, at når vi er 5 er hoteller med pension pludselig en mangelvare i Østrig, og lejligheder er nu inde i billedet. Er der normalt opvaskemaskine i lejlighederne sydpå?

Håber nogen vil øse ud af deres erfaringer :-)

Alt i alt: Godt skiløb på børnenes præmisser til billige penge - hvor og hvordan ?

Mange hilsner
Fam. Nielsen
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen