Obertauern, måske

Mikael 15/02 2019 14:59

Hej, jeg er 58 og foretrækker de blå løjper :-). Sidste år var jeg i Obertauern hvilket for mig er et rigtigt godt område, jeg kan komme vidt omkring uden alt for meget rødt og sort som er lidt udfordrende for mig. Dog nåede jeg kun vestsiden af dalen pga vejret. Jeg havde en hel dag i fantastisk solskin, og 2 dage i tåge, hvor jeg skulle føle mig frem, og det er mit skitalent ikke helt til. Havde dog ikke de store styrt, og alt i alt en god skiferie.
I år ville jeg så gerne tilbage og prøve resten af dalen, men jeg tænkte, jeg skal først se en sol-sol-sol-sol vejrudsigt, og så tager jeg afsted. Men...så er der stort set udsolgt. Så her er et par spg:
1. Nogen ideer til f.eks. rejsebureauer som kan hjælpe mig, 3-4 nætter, fly CPH, kort varsel, 1 person (gerne hotel Marietta som sidst)
2. Er det fordi Obertauern er så højt at skyer=tåge? Er der andre steder der er bedre, jeg har ikke noget mod skyer og lidt sne, men tåge ødelægger det for mig
2. Andre forslag til destinationer som har et godt netværk af blå løjper, også gerne skovløjper?

Tak!

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Camilla 18/02 2019 12:45

Sv: Obertauern, måske

Hej Mikael,
Kan se at du har boet på Marietta, sidste gang du var i Obertauern. Vil blot lige høre dig om hvad du synes om hotellet? Både godt og skidt???? Vi skal derned i uge 15, så det kunne være rart med lidt guldkorn????
Mvh. Camilla

Michael 27/02 2019 22:12

Sv: Obertauern, måske

Vi har lige været på ski i Obertauern og boet på marietta.
Et ok hotel. Fin placering tæt på pisterne. Maden er fra buffet som er ganske ok og varieret gennem ugen. Dog lidt for mange gæster på en gang.
Vi havde super vejr næsten alle dage, så det med tågen kan jeg ikke genkende.
Marietta er jo et danski/Nortlander hotel så mon ikke de kan hjælpe med hensyn til turen derned.
Et hint til skiløbet er at slutte skidagen omkring achenrainliften. Så kan man kører af piste14 hjem og husk afterskien i weltcupschirm lige overfor hotellet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen