Oakley Air Raid red/white

Profilbillede af Laila Semelin

Min søn ønsker sig brændende dette sæt, men det er fuldstændig umuligt for mig at finde i DK. Har skrevet til samtlige InterSport, Ski og Surf, O-shop i Fields, svenske sites etc. uden det store held (og heller ikke for mange svar i øvrigt).
Kan finde et par enkelte jakker og bukser i hhv UK og USA, dog ingen i str. M i den rette farve.
Da jeg er meget usikker på størrelsen og betegnelsen "loose Fit" vil jeg høre, om der var folk her på forummet, der har sættet (any color) i str. M eller L og om vi evt. måtte prøve det ?
På forhånd tak.

Kommentarer Svar  
Oakley Air Raid red/white

Jeg har selv Pep Fujas' Air Raid set. Det er en str. M, hvilket ikke er super stort til mig. Jeg er ca. 180 høj, måske lidt mindre. Loose Fit betyder at sættet er lidt større end andre set i normal str. M, men ikke mere end en enkelt størrelse. I kunne fx tage til den lokale ski shop og prøve en et andet Oakley set. Det var på den måde jeg fandt størrelsen, og så fik jeg det bestilt hjem.
Der er jo seler i bukserne, så de kan både være tight og baggy alt efter hvad man ønsker.
Til en pige vil jeg ikke sige at det skal være større end M og måske endda S hvis ikke hun er alt for stor, og ikke vil have tøjet til at være alt for baggy
Men som du også selv siger, tror jeg at det er ret svært at få fingrene i sættet.
Ellers er jeg selv helt tilfreds med sættet! Det er super lækkert at have på, og når vejret er lidt fugtigt i det ligger vandet sig blot som små dråber på tøjet og falder af lige så snart du rejser dig. Dejligt set!

Profilbillede af Laila Semelin
Oakley Air Raid red/white

Tak for dit svar. Det er dog ret umuligt overhovedet at finde sættet her i Danmark andet end jakken i str. XL. Det var derfor vi gerne ville have prøvet det privat, for at kunne bestille det hjem i den rigtige størrelse. Tiden nærmer sig dog for ferien, så vi finder på et eller andet.

Søg   Svar på indlæg