Nytårsaften på ski

Brian Jensen 08/01 2017 11:57

Jeg overvejer at arrangere en nytårsaften/mini skiferie for venner og bekendte. De fleste har været på ski før ,men der er også nogen som ikke kan/vil på ski, som så skal underholdes på anden måde (Spa , shopping osv)
Er der nogen herinde som erfaring med nytårs-ski , bureau, sted osv?

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Sebastian 17/11 2017 21:50

Sv: Nytårsaften på ski

Hej
Vi er nogle gutter der skal til st Anton over nytår. Hvor vil være et gost sted at booke til selve nytårs aften? Er mosserwirt stedet eller skal man ned i byen?

Brian Lund 08/01 2017 13:07

Sv: Nytårsaften på ski

Jeg har været af sted over nytår to gange, en gang i Flachau og anden gang i St. Anton. Begge gange har jeg arrangeret turen selv, altså ikke noget med et rejsebureau.

Flachau: I ugen vi var af sted var der ok med plads på pisterne og på trods af at Wagrain og Flachau er kendt som danskerdestinationen så oplevede vi det stik modsatte i den uge! Der var næsten kun mere eller mindre lokale (tysktalende) turister som alle var rigtig gode til at stå på ski, så det var rigtigt dejligt at stå på ski her! Nytårsaften gik vi på en restaurant og tog i byen (i Flachau) senere, bylivet var også rigtig godt nytårsaften, alt var åbent og der var god stemning og hygge! Flachau har masser af barer, diskoteker og restauranter og det var godt besøgt, men ikke overfyldt.

St. Anton: Der var flere folk i området end i Flachau/Wagrain, men stadigvæk ikke overfyldt da området også er noget større. Der var en god blanding af lokale og internationale turister af lidt blandet niveau. Når vi holdt pause kunne det til tider være svært at finde plads i restauranterne hvis vi kom lidt sent til middag, specielt på Mooserwirt måtte vi en eftermiddag stå udenfor og nyde et par øl fordi der var proppet indenfor! Nytårsaften var dog noget af det vildeste jeg har oplevet! Vi spiste først på en restaurant og tog derefter ned på en (engelskejet) bar hvor vi dagen inden havde købt biletter for at komme ind, ALT andet var udsolgt/booket ud! MEN, til midnat gik vi ud på gaden og her var stemningen super fed, der var mennesker over alt der festede, der var højttalere sat op ude på selve gaden der spillede højt musik og alle bare festede og var glade! Bagefter gik vi in i en hotelrestaurant der også havde en bar, satte os og fik nogen drinks da den engelske bar vi havde fundet var lidt af en fuser, fordi vi som sagt ikke kunne komme ind andre steder. Så hvis i vælger St. Anton så få arrangeret selve nytårsaften allerede den første dag i er der!

Jan Spile 08/01 2017 18:05

Sv: Nytårsaften på ski

Jeg har været afsted mange gange, over Jul eller nytår, og altid er turen gået til St Anton. Den måde Brian beskriver nytåret i St Anton, er også sådan jeg oplever det, og som han skriver, er det super super vigtigt at få bestilt bord et sted på selve nytårs aften. Jeg synes dog godt der kan være rigtig mange mennesker i den uge. Dog er der ikke ret mange danskere, som typisk først starter deres ski sæson efter nytår. Ugen op til og over jul er helt anderledes. Her er der stille og roligt, og ikke ret mange mennesker i byen. Der hvor vi plejer at bo var vi de eneste som var der, og det er trods alt et hus med 3 lejligheder og 12 værelser. I den uge er servicen i top, og man har næsten pisterne for sig selv.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen