Ny destination i stedet for Wagrain

Pernille 05/09 2022 17:14

Min datter (på nu 11 år) og jeg har været 4 år i Wagrain og det har været super godt. Nu kunne vi måske godt tænke os noget andet. Vi rejser kun hende og jeg med fly, bor på hotel med halvpension - er åben for blot morgenmadpension hvis der er restauranter i nærheden. Vi bor helst tæt på liften og hvis der en by tæt på vil det være et plus ???? Vi står begge godt på ski, ikke off-piste men ellers det meste. Jeg tænker lidt på Italien ??????????? Lad mig gerne høre jeres bud på gode alternativer til Wagrain.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Flemming Duelund 05/09 2022 20:06

Sv: Ny destination i stedet for Wagrain

Hej Pernille.
Min ene søn tog mig for 7 år siden med til Serfaus Fiss Ladis og her er der et overset skisportssted af os Danskere i topklasse, vi har været der hvert år siden og skal afsted i januar igen på er 10 dages tur.Vi bor i Fiss men jeg vil mene i skulle tage et hotel i Serfaus som er en hyggelig by med fine spisesteder og et godt byliv. Jeg kan anbefale et hotel som hedder Amadeus hvor der kun er ca. 500m til liftene, du er velkommen til at ringe hvis du har nogle ?? jeg kan hjælpe med.
Mit første svar er vist blevet væk.

MVH Flemming

Kurt Larsen 06/09 2022 07:12

Sv: Ny destination i stedet for Wagrain

Hej Pernille
Salbach vil også være en mulighed. Her ligger de fleste hoteller i gå afstand til lifter/pister.
Serfaus som Flemming foreslår er absolut et af de områder jeg selv skal have besøgt da det ser spændende ud. Det er som regel prisen der har afgjort at det er blevet andre destinationer.
Zillertal er jeg meget glad for. Mayerhofen i Zillertal kunne være et godt bud og tjek Hotel Strass. Det ligger lige ved Penken lift og i Zillertal foregår skiløbet mellem ca. 1500 og 2500, så ca. 500 meter højere end Wagrain, Salbach mf.
Jeg arrangere en firmatur hver år og i år (uge 4-2023) er det blevet til Hotel Garni dal Bracconiere i Folgarida Italien (Madonna di Campiglio) ski området, så det kunne også være en mulighed.
MVH
Kurt

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen