Modtaget mail om forslag på rejser fra Skisport.dk!

Hej.
Jeg modtog en mail, med forslag om gode rejser til skiferien i 2020! Men ak, alle ture var til lejeligheder /grupper/flere personer. Ikke en eneste med rejse for enkeltpersoner til gode hoteller!

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Pernille Hansen
Sv: Modtaget mail om forslag på rejser fra Skisport.dk!

Hej Dinna
Efter en del år i rejsebranchen må jeg konstatere, at der desværre ikke er ret mange, der rejser alene på ski. Det er nok derfor, at der ikke lige står forslag til dette i et nyhedsbrev rettet skisport.dk´s brugere.
Jeg vil anbefale dig at melde dig ind i en skiklub, der udbyder en tur, der passer til dig. Så får du både mulighed for gode priser og hyggeligt selskab - og chancen for at blive bedre på ski.

Jeg skal selv med til Valdisere i uge 3 med Din Skiklub, der er landsdækkende - du kan se mere på www.dinskiklub.dk, hvis du skulle være interesseret.

Sv: Modtaget mail om forslag på rejser fra Skisport.dk!

Hej Dinna
Tusind tak for din besked i forummet her.

Der findes faktisk rejser for enkeltpersoner/single-rejser (ikke-dating).

Vi (Skisport.dk) har ikke bragt noget om det endnu i vores nyhedsbrev eller på forsiden, da udvalget ikke er så stort pt. Det skal dog nok komme OG så kan jeg love for, at du kan læse de i nyhedsbrevet ;)

Tidligere har der faktisk været ture i uge 52, 53, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11. Men som sagt er de ikke "planlagt" endnu.

Men hæng på i nyhedsbrevet, så vil vi sætte fokus på det, når der er nogle rejser.

Personligt har jeg også selv fundet rejsemakkere her tidliger:
https://www.skisport.dk/forum/rejsekammerater/

God dag.

Claus/Skisport.dk

Sv: Modtaget mail om forslag på rejser fra Skisport.dk!

Mange tak for jeres svar. Jeg kender godt til de få ture der udbydes. I skiklubberne kan der være enkelte rejser, men some regel i delelejligheder og med lav selv mad, på billige(ikke så gode) steder, og mindre skisportssteder. Med rejsearrangører er der ture for ældre til Norge, smukt land, men nej, koldt! Så er der enkelte der har en tur for singler, men jeg er ikke single, og igen, for dårlige destinationer.
Jeg har lavet et indlæg under rejsekammerater/ledsagere, hvor jeg har skrevet hvor jeg tager hen. Så kan det være der findes en med samme ønsker som mig. :o) Mvh Dinna

Søg   Svar på indlæg