Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Lone M. 24/01 2016 22:30

Jeg har fri i uge 5 og overvejer om skiene skal luftes. Alpinskiene har ikke været nede fra loftet i 2 år, men langrendsskiene blev luftet herhjemme igår :).
Jeg er 41 år, ikke nogen stor haj på alpinski, da de luftes for sjældent, men når de først er kommet igang klarer jeg fint også de røde pister. Jeg er til alt fra fly til bustur eller med i bil og sidder gerne bag rattet.
Lad mig høre om i har plads, eller forslag til en tur så jeg gør alvor af overvejelserne. Budgettet er pt. lidt stramt, så behøver ikke være noget vildt. Jeg er både til nord på og syd på, afterski er også hyggeligt men ikke et must for mig hver aften :).
Jeg har et par gange fundet rejseselskab via Skisport.dk, så nu prøver jeg lige her lidt lastminute den mulighed igen og må så efterfølgende se om det skal være ski eller sol eller hjemlig hygge i uge 5 :).

Ser frem til at høre fra dig/jer.

Hilsen

Lone
(bosat i Herning)

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Lars Clemensen 25/01 2016 13:06

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Hej Lone

Var det evt noget ?

http://www.skisport.dk/forum/1-plads-i-bil-til-3400-kr-inkl-liftkort-5-dage-til-mayrhofen-med-eget-dobbelvaerelse-paa-loerdag-30-1/

Jan Hedegaard 25/01 2016 14:38

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Hej Lone - jeg er hoppet på en tur til Mayrhofen på lørdag med hjemkomst torsdag. Der er plads i bilen til én mere. Jeg bliver samlet op i Kolding kl. 6 lørdag morgen. Jeg kommer fra Hallundbæk ved Brande/Ejstrupholm, herfra kan du få et lift til Kolding. De to andre kommer fra København - så det kunne være rart med en jyde mere til at holde dem nede ! :-). Vi er alle +/- 50. 750 kr. til bilomkostninger og så deler vi en lejlighed hvor vi alle kan sove i eget rum. Hertil kommer liftkort + omkostninger til ophold. Ring evt til mig på 20115391 hvis du er interesseret. Måske kan vi finde en løsning hvor vi skævdeler omkostningerne - det vil under alle omstændigheder blive billigere for os andre med 4 deltagere end 3 !

Lone M. 26/01 2016 20:54

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Hej Jan, Lars og Asbjørn,

tak for hurtig respons! Jeg kunne godt være interesseret, men kan desværre først give svar sent torsdag/fredag morgen, om jeg kan være klar til lørdag morgen i Kolding, så er pladsen solgt inden så er det sådan!

(Samkørsel fra Hallundbæk er også en mulighed, men det er også fint for mig at køre til Scandic i Kolding, hvis det er ved opsamle pladsen dér at du samles op Jan?)

Bliver det muligt og er det det simple enkeltværelse jeg kan leje mig med ind i, er det fint for mig. Jeg så lige tegninger via linket.

Køber i det 5-dages Zillertaler Superskipass til 204 Euro?. Jeg forstår ikke helt hvordan man læser prislisten for lokalområdet.. Eller hvad er tanken? Jeg ved jo ikke hvordan i har regnet jer frem til de 3400 kr. ift. transport, overnatning og liftkort. Udover at du Jan skriver 700 til transport.

Har i været i området før? Morgenmad i lejligheden og ellers plejer i at spise ude? Eller kan i lide at kokkerere selv?

Hvad bil kører I i, jeg tænker jo personligt at det kan blive lidt knebent med plads til 4 par ski, støvler og tøjtasker.. Det ville det ihvertfald være i min Ford Fiesta :)!

Er pladsen solgt, så skriver i det, og jeg dropper den evt. videre mulighed for at springe med ombord.

God aften!

Lone

Lone M. 26/01 2016 21:24

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

P.s. i kan skrive privat til loneherning@gmail.com :)!

Lars Clemensen 26/01 2016 22:18

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Hej Lone
Pladsen er besat

MVH Lars

Lone M. 26/01 2016 22:28

Sv: Miniskitur i uge 5 - nogen der har plads til én?

Hej Lars,

Ok lidt æv, men god tur til jer 4 :)!

Lone

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen