Livigno uden tunnel/overnatning i Bormio

Britt Simonsen 27/07 2022 10:08

Er der en Livigno expert til stede?
Vi skal til Livigno i uge4, ville gerne have en overnatning fra fre til lør og jeg falder over Bormio.
Ser ud som om man ikke skal gennem tunnellen hvis man kører via Bormio og at der derfra kun er 45 min kørsel til Livigno, er der nogen der kender den rute?
Jeg kan nemlig ikke rigtig finde en billig overnatning i Livigno... vi er 7 personer

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Per Vesterby 01/08 2022 17:43

Sv: Livigno uden tunnel/overnatning i Bormio

Nu vil jeg ikke kalde mig ekspert. Men umiddelbart får i noget af en tur over et bjergpas, som i uge 4 kan være svært fremkommelig. Kan på det varmeste anbefale tog transport med bilen gennem et bjerg og herefter den ensrettede tunnel. skriver gerne adresser for tog transport. Det er meget billig

Jool 05/08 2022 12:35

Sv: Livigno uden tunnel/overnatning i Bormio

denne vej er lukket om vinteren kun indkørsel gennem tunnel, bruges af cyklister mest om sommeren som kører stelvio

Michael Pold 16/08 2022 14:13

Sv: Livigno uden tunnel/overnatning i Bormio

Som der allerede er skrevet, den vej du beskriver er med al sandsynlighed lukket om vinteren, og skulle den være åben ville jeg (uden at have kørt der) fraråde at køre den vej.

Hvis det er fordi I synes tog og tunnel er for dyrt, så tænk på hvad I skal bruge af både tid og penge på at køre den anden vej, som mest sandsynligt ikke er muligt alligevel.

Hvis du åbner et kort, så søg efter "Vereinatunnel" (Google Maps kalder den "Vereinatunnel, Klosters, Klosters-Serneus, Switzerland"), ser du hvor I skal køre til.
I ruller på toget med bilen, og kort tid efter er I på den anden side af bjerget. Bare husk I skal nå tunnellen inden den lukker, hvis I vil undgå ventetid, og der kan være kø ved toget.
Det er ikke en katastrofe at misse tiden, man risikerer kun at skulle vente på der er fri bane i retning mod Livigno (tunnellen er enkelt-sporet).

I 2018 kørte vi i bil til Livigno, og det gjorde vi på en dag. En lang dag, bevares. Vi nåede tunnellen i tide, men jeg er 100% sikker på vi havde til 20:00, og ikke til 18:00 som det fremgår nu. Men måske er det anderledes om vinteren. Hold evt. øje her: https://www.livignoskiholidays.com/tunnel
Husk at gemme billetten for tunnellen, den gælder også for udfart.

Hvis I vil bide turen over, kan I evt. overveje at overnatte i Tyskland eller Schweiz, og husk div. vejskatter i Østrig og Schweiz.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen