Livigno eller Passo Tonale?

Jens Lund 08/12 2018 14:58

Hej (jeg prøver lige som ny tråd..)

Jeg har kig på en skiferie til enten Livigno eller Passo tonale.

Jeg skal afsted med en nybegynder, så lettere pister vægter højt.

Umiddelbart er begge områder for mig at se lidt "opdelt" omend Livigno er lidt mere samlet på hver sin side af byen.

Er der nogen der har været i områderne som kan fortælle lidt om dem, og deres begyndervenlighed?

Jeg ser frem til jeres svar.

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Tomas 08/12 2018 17:39

Sv: Livigno eller Passo Tonale?

hej JCL
jeg har været begge steder jeg vil helt klart anbefale dig / jer Livigno der er lidt for en hver smag i pister og der er de fleste lifter nye og varme i passo tonale er der modsat rigtig meget transportpist som i helt fladt det gør af med mindre i er til langrend så skal der en hel del fart på for af komme hen over disse partier og en del fart og en helt nybegynder og som reelt ikke 2 ting der altid går helt godt i spæn derfor vil jeg klart anbefale Livigno der er nemme pister nede ved ski skolen og når der så kommer lidt mere mod på tilværelsen kan i så søge videre ud på nogle af alle de mange blå pister især dem på Carosello er meget begynder venlige de er brede og ikke alt for stejle jeg havde min kæreste med dernede på hendes første skiferie for et par år siden.

Jens Lund 09/12 2018 10:21

Sv: Livigno eller Passo Tonale?

Hej Thomas

Tak for dit input.
Det er lige præcis kæresten jeg skal have med.

Jeg havde også udset mig de blå pister ved carosello som et område der måtte være super, men et er jo hvad pistekortet viser, noget andet er hvordan det er når man står der.

Vi var forrige år i Canazei og det var ikke en udpræget succes, det var skudt lidt over målet..

Lars Nielsen 10/12 2018 14:00

Sv: Livigno eller Passo Tonale?

Hej JCL

Jeg har været begge steder og vil helt klart anbefale Livigno. Du kan finde begynder terræn på begge bjerge, men det alt afgørende er at byen Livigno er 1000 x hyggeligere og sjovere end PT. Husk at spise frokost i pastahytten på Motolino bjerget, kanon sted!

Søren Christensen 13/12 2018 06:54

Sv: Livigno eller Passo Tonale?

Er fuldstændig enig med de andre. Har også været begge steder, og Livigno er klart min favorit.... Generelt er Livigno min favorit hvad skisportsteder angår. Livigno er så meget bedre på det hele end Passo Tonale. Var godt nok lidt skuffet over Passo Tonale da jeg troede det mindede lidt om Livigno. I Livigno er der bare noget for alle. Det er pisse hyggeligt. Godt skitærren, lækker mad og lave priser.... og god afterski. - Vælg Livigno. Tror ikke du vil blive skuffet

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen