Liftkort Canazei

Profilbillede af Jacobg

Hej
Har kigget lidt på Canazei til næste år, men syntes godt nok deres lift kort er noget dyre (dolomit Superski). Er det nødvendigt at købe lidt kort til Dolomit Superski, hvis man bor i Pozza di Fassa?
Eller er ok, at købe blot til området man bor i?
Vi er øvede skiløbere og plejer at køre omkring 50 km om dagen i Østrig
Og er Possa di Fassa ok?

Kommentarer Svar  
Sv: Liftkort Canazei

Forskellen i højsæsonen for 7 dage er 41€ = 305 kr. Det er ikke værd at spare når du skriver i er øvede løbere. Posso i sig selv er ikke så stort så i skal alligevel til Caressa eller Canazei. Fra Canazei er der så mange muligheder i afskærer jer selv fra at i vil ærgre jer voldsomt.
Jeg har mere ca 20 uger i Canazei og kan kun råde til at bruge de ekstra penge
www.skicanazei.com/skipasses.php

Profilbillede af Jacobg
Sv: Liftkort Canazei

Men du kan godt anbefale Pozza di Fassa og bo i?

Jeg kan se på pistekortet, at der er kommet en ny lift ved Penia, så det hele skulle være forbundet med lifte.

Sv: Liftkort Canazei

Jeg vil sige at det kommer an på alder og ønsker. Possa er fint hvis i er til hjemlig hygge og gerne tager bussen eller bilen fordi - det er rigtigt at der er ny lift til Penis men - der er stadig transport mellem lifter. I kan rykke nærmere på ved at vælge Campitiello som er billigere end selve Canazei - har direkte adgang til Sella Rondaen - er overkommelig at komme hjem til hvis man skulle blive "forsinket". Fin by med gode supermarkeder hvis det er lejlighed man går efter og mulighed for fornuftig pensioner. Possa er som sagt ikke så stort men hyggeligt. Derfor er det mere jeres ønsker for on/off ski som er afgørende for hvad jeg kan anbefale :)

Søg   Svar på indlæg