Lejebil fra Flensborg

Profilbillede af Christian Andersen

Hej,

Vi er 6 venner, som snart skal på skitur til Østrig.

På vores tur sidste år lejede vi en Mercedes Vito i Flensborg hos Buchbinder, for at kunne køre sammen derned. Det skulle være en minibus, da vi så kunne have vores ski liggende i bunden af bilen. Alt i alt en god løsning. MEN for h...... en gammel smadderkasse vi fik lejet. Den var godt slidt, som den havde haft sine første leveår hos Bundeswehr :-(

Så til turen i år vil vi gerne leje en tilsvarende størrelse bil men bare i en bedre stand, og vil derfor gerne spørge jer om I har erfaringer med andre biludlejningsselskaber i Flensborg? F.eks. Europcar eller Keddy?

Kommentarer Svar  
Sv: Lejebil fra Flensborg

Vi har lejet ved Buchbinder en gang og var sådan set fint tilfreds, vi fik en næsten helt nu Passat selvom vi havde bestilt en mindre bil... Men det er jo også en lidt anden klasse!

Vi har lejet ved Sixt en enkelt gang og også været godt tilfreds.

Vi har lejet ved Europcar mange gange efterhånden og det har altid været fine biler med det vigtigste ekstraudstyr. Du kan også parkere jeres egne biler ude foran ved Europcar. Vi har dog aldrig lejet noget der er større end en stationcar nogen af stederne, så kan ikke udtale mig om minibusser andet end at jeg ved de har dem...

Men... Har i ikke evt. selv 2 biler i kan være i? Lejeprisen for én minibus for en uge koster jo det samme som brændstof til to biler der kører til alperne og tilbage igen! Og så skal du jo også stadigvæk betale brændstof til minibussen! :)

Profilbillede af Pba
Sv: Lejebil fra Flensborg

Prøv auto Europe
Det er Momondo med biler ????

Profilbillede af Lone Jespersen
Sv: Lejebil fra Flensborg

Ikke sidste år, men de forgående 2 lejede vi vw caravelle i flensborg ved eurocar. Fantastisk - de sidste vi havde, kunne vi faktisk have været 7-8 i. Men meget passende var vi 6. Og så var bilerne næsten nye.

Profilbillede af Christian Andersen
Sv: Lejebil fra Flensborg

Lyder godt Lone,
Var det med enkelt sæder eller med bænkesæder?

Profilbillede af Lone Jespersen
Sv: Lejebil fra Flensborg

Det kan jeg desværre ikke huske...-

Søg   Svar på indlæg