Leje af bil i München

Casper Fog Skouborg 15/09 2017 14:06

Hej

Vi skal afsted på en forlænget weekend i Ischgl og planen er at vi skal flyve fra Hamborg til München og så køre derfra. Vi vil derfor gerne leje en bil i Münchens lufthavn, er der nogen som har erfaringer med det?
Da vi lejer bilen i Tyskland og kører den ind i Østrig, kommer der så et gebyr på?
Jeg kan nemlig ikke rigtig tyde de vedtægter der står på de forskellige biludlejerers hjemmesider.
Håber der er nogen der kan hjælpe.

Mvh
Casper

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Christian Normand 16/09 2017 09:48

Sv: Leje af bil i München

Hej Casper, Vi lejede i december 2016 bil gennem auto europe, og det eneste ekstra der kom af gebyr til Østrig, var den der obligatoriske vignette, man skal have i Østrig. Så er der også normalt ekstra betaling ved ekstra kører. Hilsen, Christian

Kvl 18/09 2017 13:40

Sv: Leje af bil i München

Det er forskelligt ud fra de forskellige selskaber. Det står i deres policer. Nogle gange betaler vi ikke ekstra, andre er det ekstra. Og lige ledes forskellige om der er vejhjælp i både Tyskland og Østrig eller kun Tyskland.
Så tjek deres side, evt. giv dem et ring - de fleste af dem har også kontor i DK, så det er nemt at få afklaret.

Casper Fog Skouborg 18/09 2017 14:06

Sv: Leje af bil i München

Mange tak for svar.

Brian Lund 18/09 2017 16:45

Sv: Leje af bil i München

Der skulle ikke umiddelbart være noget problem i at køre til Østrig, men jeg ved at nogle bureauer har begrænsning på f.eks. Østeuropæiske lande (f.eks. Kroatien, Serbien, Polen, Tjekkiet osv.). Men du skal selvfølgelig huske vignetten hvis du vil bruge motor- eller motortrafikvej i østrig (A- og S-veje).

Men jeg tænker at det næsten ikke kan rigtigt betale sig at flyve til München? Lej en bil i Flensborg og kør hele vejen derfra?

Flybilletten må da næsten koste det samme som det ekstra brændstof plus besværet med at skulle komme til og fra lufthavnen i Hamborg (offentlig transport, parkering af egen bil, eller udgift til ven/familie der skal køre en) og at skulle møde op i lufthavnen et par timer før plus flyveturen plus at vente på bagage? Ja, jeg tænker bare højt ;)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen