VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN.

Lange underbukser

Profilbillede af Rasmus Østergård

Jeg skal på ski i Trysil i Marts måned, og skal stå på ski i min uisolerede GoreTex skal. Jeg er blevet anbefalet at skaffe mig nogle lange uldne underbukser. Jeg har selv set nogle fra Helly Hansen, men de koster sgu 399,- og så tænkte jeg at de kloge folk her på debatten kunne sige noget klogt om at man kunne gøre et bedre køb andet steds...

sååå - kom med jeres forslag/tilbud


/rasmus

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jeppe Cramon
Lange underbukser

Jeg står selv i GoreTex skal bukser og har et par Helly hansen (eller lign.) underbukser på. Mine er ikke deciderede uldne underbukser, men snarere et kunststof, hvor man kan svede igennem (uld har tendens til at holde på sveden i stedet for at transportere det). De tynde underbukser er rigeligt til mig, også selvom det er -20 uden for.

Jeppe

Profilbillede af Erling
Lange underbukser

Tja, Intersport har Helly Hansen skiundertøj på tilbud lige nu til 199 kr. Personligt har jeg altid brugt "billigudgaven" fra Bilka (typisk nypris 199, men kan meget ofte fås på tilbud for 79). Jeg har også et par HH, og jeg mærker ikke forskel.

Erling

Profilbillede af Rasmus Østergård
Lange underbukser

2½ spørgsmål til Erling:

1. Er det i uge 7 Intersport har tilbud på HH? - hvor ved du det fra?

2. Den model de har i Bilka - er den også svedtransporterende?


/Rasmus

Profilbillede af Jens Brandt
Lange underbukser

Du kan jo også se om ikke der er tilbud på vinterløbt tights, så har du jo også nogle godt lange varme løbebukser, når du skal forberede din formkurve inden skiferien...

Jeg har god erfaring med ovennævnte tights. Alt efter temperaturen, så skifter jeg mellem lange vinter- eller sommer- løbetights.

;-) Jens

Profilbillede af Jens Brandt
Lange underbukser

Har du prøvet at kigge hos www.Northline.dk, de sælger også undertøj.
Eller du kan deltage i www.skisport.dk 's konkurrence og vinde et gavekort til Northline og på den måde købe underbukserne - billigere kan det da ikke bliver ;-)) Jens

Profilbillede af Jens Skov
Lange underbukser

Uldne underbukser må du aldrig bruge. Det skal være polyfibre. Polifibre føles ikke vdt når du sveder i det - hvilket er altafgørende for om du kommer til at fryse.

- Jens

Profilbillede af konny
Lange underbukser

de gamle jens lyner er gode og koster ikke mange basser,dem har min mand brugt de sidste 8 år.(bare man er varm,så pyt med moden.)

Profilbillede af Jan
Sv: Lange underbukser

Jeg har siden jeg var dreng anvendt bomuldsstrømpebukser i stedet for lange underbukser. Strømpebukserne er meget mere behagelige at have på. Når det så bliver koldt og vinter trækker jeg et par leggings udenpå. Der er garanti for at holde varmen.

Profilbillede af Abraham
Sv: Lange underbukser

Jeg leder også efter undertøj. Hvad er anmeldelserne af denne butik? https://undertoj.nu/shop/42-lange-underbukser/ Jeg spekulerer på, hvordan kvalitet, sammensætningen af ??materialet skriver det ikke dårligt

Søg   Svar på indlæg