Laax i Schweiz

Profilbillede af Mik Kristoffersen

Hej med jer. Efter flere år i både Frankrig, Østrig og Italien påtænker vi(familie på 4 med 2 teenagere)at prøve Schweiz. Laax får umiddelbart gode anmeldelser, men vi er fleksible. Er der nogle herinde der kan komme med gode tips ift hoteller, områder osv. høre vi gerne fra jer.

Kommentarer Svar  
Sv: Laax i Schweiz

Hejsa,

Vi var i Laax i 2018 med børn og havde en rigtig god oplevelse. Vi boede i en privat hytte, som vi havde lejet gennem turistkontoret/udlejningsfirma og tog skibussen frem/tilbage til skiområdet.

Skiområdet er meget varieret og passer super godt til (rutinerede) børn. Der er masser af pister, gode lifter og masser restauranter, som serverer mad langt over vanlig standard, hvis man er villig til at ofre ca. 150 kr. per person. Generelt var priserne en del lavere end frygtet, og det er også muligt at spise en del billigere end vi gjorde, men så falder kvaliteten også til normal standard.

Hyggelige barer og afterski skal man kigge langt efter. Hotellerne, der ligger tæt ved pisten, i Laax virker fine men ikke specielt hyggelige. Laax by ligger ca. 5 minutter fra pisten. Det ser ud til, at man kan bo tættere på pisten i Flims og Falera, som ligger ud til samme skiområde.

Vi kunne sagtens vende tilbage til Laax på en familietur, men til drengeture eller lignende er det dødsdømt, hvis man også er til afterski.

Profilbillede af Martin
Sv: Laax i Schweiz

Området er blevet branded som Laax. Reelt er det dog tre byer - Flims, Laax og Falera.
Jeg var i Flims for 20 år siden og tilbage igen sidste år.

Der er en del snowboardere i området og der er også både barer og diskoteker.
Jeg boede i terrænet sidste år, så var ikke i byen, men der er som sagt muligheder for at socialisere sig. Det bliver dog aldrig som i Ischgl eller st.Anton.

Skiområdet hænger fint sammen uden for meget transportpister og hvis man er til offpiste, så er det et drømmested.
Der er uanede muligheder for at køre offpiste og du kan selv et par dage efter snefald finde muligheder for at køre i fin powder.
Jeg kan kun anbefale stedet og priserne er ikke urimelige - når man tænker på at det er schweiz.
Skileje mindes jeg var dyrt, men vi boede med halvpension og liftkort, hvlket var et fint resort til en pris der var konkurrencedygtig med andre steder i alperne

Profilbillede af Maja
Sv: Laax i Schweiz

Jeg har godt nok aldrig været i Laax men jeg var tilgengæld i Nendaz/Veysonnaz sidste år som vi har positriv overrakset over. Vi havde en idé om at Schweiz skulle være vildt dyrt, men vi fandt nogle vildt billige lejligheder hos Skiferie.dk som lå lige ved pisten og kostede næsten ingen penge.

https://www.skiferie.dk/schweiz/nendaz-veysonnaz/cableway-apartments-veysonnaz

Da området ikke er særlig kendt, så havde vi pisterne nlæsten for os selv hele ugen! Byen ligger op til skiområdet de 4 dale, og vi oplevede at der var skiløb for en hver smag. Jeg er tilgengæld ligesom Martin, også lidt usikker på hvad det var vi gav for skileje til de mindste.

Søg   Svar på indlæg