Kort skiferie med kollegaer

Jens 29/07 2020 08:43

Vi er ca. 4 kollegaer som arbejder i Aalborg, som overvejer at tage på en kort skiferie sammen i år, men hvor finder man billige korte skiferier?

Vi har kigget på en miniuge fra danski.dk, men de flyver desværre ikke fra Aalborg. Derudover har vi også kigget hos Color Line
Er der andre steder vi også bør kigge?

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Kurt Larsen 30/07 2020 07:13

Sv: Kort skiferie med kollegaer

Hej Jens
Tjek Jeres rejseforsikring og hvis den dækker ved ændring af udenrigsministeriet´s rejsevejledning er det bare at booke nogle flybilletter f. eks. München og så leje en bil og der ligger masser af ski områder inden for 2 timers kørsel. Nu ved jeg ikke hvilken uge i taler om, men holder man sig fra uge 6 - 9 er der massen af overnatningsmuligheder også for mindre en 1 uge. Der er forøvrigt mange penge at spare hvis man booker nu (Har selv lige bestilt til kone turen uge 11 og 30 % i rabat) Drenge/kollega turen i uge 4 går i år til Østrig (Zillertal), plejer altid at være i Frankrig da uge 4 er meget billig i Frankrig, men grundet Corona usikkerheden især mht. fly er Østrig valgt da der er noget kortere at køre, hvis der ikke er/eller meget dyre flybilletter.

God ski sæson til alle selvom det jo nok bliver lidt anderledes i 2021
Kurt

Jacob Lycke-hjul 03/08 2020 15:18

Sv: Kort skiferie med kollegaer

Hej Jens
Enig med Kurt. Det er nemt og billigt at flyve til München og få udleveret lejet bil. Herefter kan man nå mange gode steder i Østrig på et par timer. Wagrain/Ischgl/Sölden/Saalbach/Zillertal. Et snesikkert sted i Tyskland 1 time fra lufthavnen er Garmisch Partenkirchen.
/Jacob

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen