Kort skiferie med kollegaer

Profilbillede af Jens

Vi er ca. 4 kollegaer som arbejder i Aalborg, som overvejer at tage på en kort skiferie sammen i år, men hvor finder man billige korte skiferier?

Vi har kigget på en miniuge fra danski.dk, men de flyver desværre ikke fra Aalborg. Derudover har vi også kigget på https://www.colorline.dk/norge/skiweekend

Er der andre steder vi også bør kigge?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kurt Larsen
Sv: Kort skiferie med kollegaer

Hej Jens
Tjek Jeres rejseforsikring og hvis den dækker ved ændring af udenrigsministeriet´s rejsevejledning er det bare at booke nogle flybilletter f. eks. München og så leje en bil og der ligger masser af ski områder inden for 2 timers kørsel. Nu ved jeg ikke hvilken uge i taler om, men holder man sig fra uge 6 - 9 er der massen af overnatningsmuligheder også for mindre en 1 uge. Der er forøvrigt mange penge at spare hvis man booker nu (Har selv lige bestilt til kone turen uge 11 og 30 % i rabat) Drenge/kollega turen i uge 4 går i år til Østrig (Zillertal), plejer altid at være i Frankrig da uge 4 er meget billig i Frankrig, men grundet Corona usikkerheden især mht. fly er Østrig valgt da der er noget kortere at køre, hvis der ikke er/eller meget dyre flybilletter.

God ski sæson til alle selvom det jo nok bliver lidt anderledes i 2021
Kurt

Profilbillede af Jacob Lycke-hjul
Sv: Kort skiferie med kollegaer

Hej Jens
Enig med Kurt. Det er nemt og billigt at flyve til München og få udleveret lejet bil. Herefter kan man nå mange gode steder i Østrig på et par timer. Wagrain/Ischgl/Sölden/Saalbach/Zillertal. Et snesikkert sted i Tyskland 1 time fra lufthavnen er Garmisch Partenkirchen.
/Jacob

Søg   Svar på indlæg