Kør-selv til La Rosière - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Sophie Hendriksen skrev:
Hej, jeg påtænker en tidlig skitur inden jul, hvor omkostningerne gerne skulle holdes lidt nede. Vi plejer at være ret magelige og har de sidste år mest været i Ischgl, St. Anton/Lech og Vail i USA. Køreturen fra DK er nem til både Ischgl og St. Anton, men snesituationen kan være lidt "spændende" tidligt på sæsonen og så er det bare ikke billigt.

Så jeg har kigget lidt bredere, men orker altså heller ikke de der skoæsker af lejligheder i mega dårlig stand, som jeg husker dem fra gymnasietiden på tur i Frankrig.

Jeg faldt tilfældigvis over La Rosière i Frankrig og det ser ud til man kan bo ret godt til en god pris. Nej, skiområdet er ikke så stort, men som en ekstra-tur så vil det være helt fint og rigeligt er min umiddelbare vurdering (korriger mig gerne hvis jeg tager fejl!).

Men, jeg er lidt lunken ved turen dertil. Vi kører selv og jeg er med på det er en længere tur end til Østrig. Men er der nogen der har erfaring med turen selv? Er det sidste stykke bøvlet og meget bjergkørsel?
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen