Kør selv til Canazei

Profilbillede af Tanja Strube

Vi har kørt til Østrig de sidste 14 år, men i uge 8 besøger vi Canazei for første gang.
Der skrives nogen steder om “bjergene”. Er der nogen der kan hjælpe med ruten. Skal man køre op af bjerget eller udenom?? Tænker at overnatte i Bolzano fra fredag til lørdag - er det helt skævt?? (Vi kører ikke om natten, men kører fredag morgen). Håber nogen herinde har kørt turen sidste år eller i år..

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Tom Jensen
Sv: Kør selv til Canazei

Hej Toesen
Har kørt turen flere gange, og som du har planlagt via Bolzano. Herfra er der ingen problemer ind til Canazei. Kun op over et lille pas, men medbring snekæder da de har fået en hel del sne i år :-)
Har normalt kørt fra Odense kl. ca. 4.30 om morgenen og været fremme i Canazei samme dag ca. kl. 18.00, altså uden overnatning

God tur & glæd dig. Mvh Tom

Profilbillede af Henrik Jensen
Sv: Kør selv til Canazei

Hej Toesen,
Jeg har taget turen 50+ gange (boede i Østrig), Du kører over bjergene uden overnatning i Bolzano. Hvis du kan få det til at passe med solopgang får du en oplevelse du aldrig glemmer,- så smukt i Dolomitterne med orange bjerge.

Venligst Henrik

Profilbillede af Michael T
Sv: Kør selv til Canazei

Hej
Overvej at overnatte i Canazai, så er det bare på med skitøjet om morgenen, leje ski, hente liftkort og så afsted på pisterne.
Vi har kørt fra Vejle ved 5 tiden, så vi ikke rammer Hamburg når der er mest trafik, og uden at stresse afsted kan vi nå til Canazai ved 19-20 tiden. I udkanten af Canazai er der selv i uge 7 hoteller til fornuftige priser.
God tur
Vh
Michael

Profilbillede af Michael Holm-jacobsen
Sv: Kør selv til Canazei

Vi kører derned i uge 10, og vi kører fra 6630 kl 19 den 2 marts og er så dernede forhåbentlig kl ca 8-9 næste morgen og klar til at stå på ski. Vi er 2 til at køre, og det plejer at gå smertefrit. Vi har plads i bilen til 1 eller 2, hvis nogen skulle have interesse i det.

Søg   Svar på indlæg