Job skiinstruktør

Andreas Olsen 13/04 2012 12:17

Forventes det, at man som skiinstruktør stiller sig til rådighed en hel sæson eller er det muligt kun at arbejde en måned eller 2, F.eks. febuar og marts? Eller er det noget nær umuligt få job så sent på sæsonen? Her tænker jeg mest på lande som Østirg Italien eller Canada?

på forhånd tak:)

Andreas

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Frederik 18/04 2012 03:33

Sv: Job skiinstruktør

Jeg ved ikke saa sindsygt meget om at vaere ansat som skiinstruktoer i de omraader du beskriver. Men jeg kan ihvertfald fortaelle at det afhaenger meget af hvor godt uddannet du er. Hvis du fx. er uddanner i DDS (dvs. at du ihverfald har en eurotrainer) kan du efter min opfattelse naermest selv bestemme hvor og hvornaar du vil arbejde. Derudover handler det helt sikkert om at have nogle gode kontakter.

Det er nok uden tvivl lettest at blive ansat for en hel season. Men ikke et krav hvis du fx. er fuld PSIer (eller det der er tilsvarende under andre gaeldende forbund) og du oensker at tage 1-2 maanned/-er efter jul. Saa tror jeg naeppe at det bliver et problem.

Februar og Marts er to af de travleste maanneder i alperne udover Januar. Saa der er gode muligheder for arbejde i de maaneder, forudsat at du har den noedvendige uddannelse.

Skibear 27/04 2012 11:22

Sv: Job skiinstruktør

Hej!

Det er svärt at få job som instruktör i Italien. Derimod er det let i Östrig bare du har en uddannelse! Du kan t.ex. tage den Östrigske Anwärter, så kan og må du arbejde med börn og nybegyndere. Uddannelsen er i December! Anwärtern gälder i flere år og kan udbygges hvis man vil.
Specielt i feb. er det let at få job, da det jo er de store skandinaviske uger hvor der er mange folk afsted
Du kan bl.a. läse mere om uddannelse og job på siden: http://blivskiinstruktor.dk/ hvor du både kan bestille uddannelsen og blive sikret job!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen