Italien med børn fra Milano

Tobias Hansen 07/03 2018 12:44

Hej med jer,

Jeg er på vej til Milano (Malpenza eller Bergamo airport) om et par uger på ski med to nybegynder-børn. Vi vil gerne finde en destination ca. 1-3 timer fra lufthavnen, der byder på gode begynderpister til ungerne og skiløb/sne i april.

Sestriere er for langt væk. Courmayeur ser lækkert ud, men her kan man ikke bo på pisten. Livigno skal vi til om en uge. Gressoney er for svært - eller hvad? Canazei er måske en mulighed. Cervinia har et dårligt begynder-ry, har jeg hørt...

Kriterierne er tæt på lufthavnen, snesikkerhed (en vis højde i april), gode begynderområder og mulighed for at bo på eller tæt ved pisten.

Byd gerne ind - takker på forhånd.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Carina 08/03 2018 08:36

Sv: Italien med børn fra Milano

Hej Thomas

Området Seiser Alm ( dolomitterne) er et godt begynderområde med masser af blå og røde pister. Her er der mulighed for at bo oppe i terrænet. Ellers har byen Selva di val Gardena også et fint område for børn og her kan man også bo meget tæt på pisterne.

Ole Hansson 08/03 2018 12:32

Sv: Italien med børn fra Milano

Hej Tobias

Cervinia er fint til begyndere. Man får selvfølgelig ikke et samlet område, hvor man kan stå, men der er masser af gode steder.

Salette: Tag liften op fra Valtourneche. Ofte masser af sol.
Plan Maison: Midt i området. Det er her skiskolene holder til.
Plateau Rosa: Tag gondolen op og løb på den Schweiziske side.

Jeg har været der midt i april og kan kun anbefale området. Har været over både Torino og Milano/Malpensa og begge dele er lette.

Jool 12/03 2018 08:47

Sv: Italien med børn fra Milano

Jeg vil anbefale Passo tonale, 2 timers kørsel fra bergamo med transferbus som kører flere gange hver dag eller leje bil af vej ss42 fin vej, området er snesikkert da det ligger fra 1900 til 3100 meter, byen ligger midt i området og er super til bla. nybegyndere da det er formet som en gryde, så det er nemt at mødes til frokost eller lidt at drikke, stedet er billig område i Italien,her kan du finde hoteller til 50 eur med halvpension pr dag, jeg og min familie har de sidste 4 år brugt det som årets sidste skitur da det er perfekt til alle uanset niveau lige nu har de 3-4 m sne og de lover frost til langt ind i uge 13

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen