Hvor finder vi billige skiferie

Morten Nielsen 18/10 2008 10:49

Vi er en familie på 4 der efterhånden har været af sted 8-9 gange,men kun en gang syd på,ellers har det været norge i uge 6....på grund af ungernes alder,,,,10 og 13..vil vi gerne vente til deres vinterferie i uge 8,men der koster alt jo spidsen af en raket.
Vi syntes at 22000-25000 for bus/tog+lejlighed+liftkort og ski til ungerne er mange penge,,,,,,,,,,,,,findes der ikke et billig alternativ,ved godt at man kan spare noget ved at køre selv,men vores bil skal ikke lige sendes ned til alperne ;-) er her nogle der har kendskab til nogle billige ture eller ved hvor vi kan finde det,vil det være dejligt,,,,,,vil jo helst ikke snyde ungerne for en tur i sneen(god undskyldning for at jeg selv,super gerne vil afsted)

med venlig hilsen,, morten

Kommentarer:
Der er i alt 9 svar i denne forumtråd.

Connie Nielsen Nash 21/11 2008 17:01

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Hej Vi kan tilbyde en skiferie med privat indkvartering i et nyrenoveret chalet lige uden for Bourg St. Maurice. Pris: 400 d. kr. pr. voksen og 300 d. kr. pr. barn. Inkluderet i prisen er morgenmad, 4 retters aftenmad og eftermiddags kaffe og kage. Skiomraadet hedder Les Arcs, men man kan ogsaa staa paa ski i La Rosiere, La Plagne, Tignes eller Val d'Isere. Se vores web site: www.chalet-la-bas.com og se om det er noget for jer. God jagt.
Connie

Torben Snedker 23/11 2008 19:51

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Jeg kan kun tilslutte mig Berchtesgaden - Sydtyskland. Jeg var der feb/08 med mine 2 drenge (8 år - 12 år)og min bror. 1 uge med alt inkl. - liftkort, skileje, tillige med mad og drikke (øl-vin-vand) til kl. 22. Et lille område, men perfekt, når man har børn - de kan ikke blive væk :-)
Vedr. det med bilen, har jeg en gammel Mazda 626, fra 94, der kørte fint hele vejen derned og hjem igen - Bilen er fuldstændig ligeglad med hvor den skal hen eller hvor den kører :-)
Håber I finder på noget - god tur, mvh. Torben

Lars Kristian Jensen 23/11 2008 21:42

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Hej med jer, jeg har læst meget godt om det tyske firma snowtrex reisen, som også har en dansk afdeling. www.snowtrex.dk de har alle de "små" steder i Frankrig, Østrig etc. Og det er SUPER billigt, og rigtigt hyggelige steder, som jeg har læst mig frem til. Skal selv afsted i uge 5 næste år med dem til Chamrousse.

I kan altid google destinationerne, eller se dem på www.youtube.com

Hilsen
Lars

Gitte 18/10 2008 13:10

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Berchtesgaden - Sydtyskland eller Kleinwalsertale.
Check clickski.com - teambenns.
God fornøjelse.

Kim 18/10 2008 21:30

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Hvis I er ligeglade med at skulle køre derned, så længe det ikke foregår i egen bil, er følgende et bud:
Lej bil gennem www.autoeurope.dk i Flensburg (Tag toget hertil -> Tog til Padborg, taxa eller biludlejer henter jer ved grænsen). Det kan gøres for 8 dage i fx. uge 6, 2009: Ca 1600 kr. Dette er INKL: fri km. og bilerne er max 6 måneder gamle og rimeligt benzin-økonomiske.

Køb en all-inclusive pakkerejse via clickski.com: Der er sikkert mange der nu vil brokke sig over clickski, men jeg har ofte brugt dem og mener at de er udmærkede. En all-inclusive pakke for to voksne og to børn i fx. Berchtesgaden STARTER VED I ALT 6196 kr. !!! Det er saftsusemer' billigt for fri mad og drikke + hotel + liftkort til 5 forskellige liftsystemer i området.

I fx. Berchtesgaden koster et par standard cavlings 450 kr. for en uge. I alt 1800 kr. for ski.

Forbrug: Nu har du altså brugt 9596 kr. og husk at der er gratis mad, dårlig alpevin og god øl ad libitum på hotellet + du har en bil til transport rundt i området.

Hertil kommer billetter til Flensburg, og benzin. Men det kommer ihvertfald ikke op over 20.000, du slipper for at slide egen bil og lommepengene kan mere eller mindre forblive i lommen.

Det var da en mulighed man kunne undersøge om ikke andet. Ellers ta en Ryanair.dk fra Malmø - Billund eller Århus. Gider man flyve over Stansted lufthavn kan man gøre det meget billigt, men det er også monster besværligt. (se under ski deals mener jeg det hedder)

Man kan også pjække og tage afsted udenfor sæson: nortlander.dk kan i marts april sende jer til val thorens med fly, dårlig indkvartering og liftkort --> 210 % chance for sne (val thorens ligger højt + gletcher) for 3100 - 3300 pr person.

Måsek kan noget bruges, måske ikke
- Kim

André 27/10 2008 09:24

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Jeg har sammen med min familie altid rejst til Tjekkiet - Sindleruv Myn som er alletiders til familier med børn. Der er super billigt og der er udfordringer nok til hele familien. I kan rejse med SKAN REJSER fra kr. 1530,- pr person inkl. bus og hotel med halv pension. De har danske guider på destinationen. Se evt. deres hjemmeside www.skanrejser.dk

Grethe 11/11 2008 12:16

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Ja jeg sværger også til Tjekkiet, skal afsted for 5. gang i uge 6 og glæder mig meget. Vores datter på 13 mener også det er det suverent bedste sted at stå på ski, og specielt at hygge bagefter. Vi gav ca. 10 kr for dessert når vi var ude at spise, og så er det jo let at være flink. Har for første gang bestilt ved skanrejser, men har set hotellet ( Venuse ) da jeg var der sidst og det ser helt fint ud.
Glæder mig meget.

J Rosenstand 11/11 2008 12:44

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Afhængigt af hvad i forventer af destinations skiløb ville jeg også sige Spindleruv Mlyn. Det er bestemt ikke Frankrig, det er bestemt heller ikke Østrig! Men det er på sin egen måde godt nok! Det er mere ned konkurrencedygtigt med de bedste steder i Norden. De 30 km piste man finder dernede er gode og varierede.

Priserne er bestemt i det leje hvor man med god samvittighed kan spise ude hver dag. Det er dog generelt blevet dyrere efter Tjekkiets EU-optagelse, men for 100 dkr. pr. næse kan man stadig komme rigtig langt. De fleste af restauranterne i byen ligger samlet i en gyde hvor man nemt kan håndplukke den ene fra den anden.

Alt i alt er området en miniudgave af et typisk skisportssted i Østrig, dog meget billigere og med kanon atmosfære. Hvis i tager på skiferie 8 km lange løjper, offpiste og etc. vil i blive skuffede. Men hvis i er af den slags der også nyder en god fadøl eller to på toppen af bjerget i solen og en fornufig omgang skiløb, kan det varmt anbefales.

Tjek også Boyford rejser. De kører derned i busser på 16-18 timer.

Asger Laursen 12/11 2008 00:48

Sv: Hvor finder vi billige skiferie

Du kan gå ned på din lokale dsb station og forhører dig om rabatter i forhold til europature. Sidst vi var med tog, betalte den ene person halv pris, den næste halvdelen af hvad den første betalte, og sådan fortsatte det i systemet. Det endte med at vi betalte 600 kroner hver, for billet tur retur til østrig.
Når du har togbilletter kan du bare booke hotel eller lejlighed selv, via destinationens hjemmeside..

God tur. Asger

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen