Hurtigste vej til Sølden?

Profilbillede af Dennis

Er der nogen herinde som har erfaringer emd at køre til Sølden?? hvilken vej er den hurtigste eller nemmeste?? Vi kører fredag nat.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Bg
Hurtigste vej til Sølden?

Hej Dennis

I skal køre over fernpas.
Når du kører den vej så behøver du heller ikke købe motorvej billet til østrig.

God tur

Profilbillede af Jørgen
Hurtigste vej til Sølden?

hej dennis
som BG skriver så skal i køre over fernpass, og hvorfor så det ???, de fleste vil køre over munchenn, her kommer min begrundelse, masser af trafik i retning munchenn derefter imod de østriske grænser og vidre imod italien, trafikken starter ofte når man drejer af mod munchenn ved wurtzburg, her kommer også trafikken fra holland og belgien og motorvejen bliver 2 sporet de næste 200 km, den trafik belastning bliver du ikke udsat for når du kører over fernpass, selv om den de sidste par år er tiltaget. det eneste meeen er FERNPASS, der som navnet siger er et pas i højden, med lidt kurvede veje, men det hører til de milde når vi taler om pas, så der er ingen grund til at frygte det, jeg har set flere biler med campingvogne passere det om vinteren, det som kan gøre turen træls er sne fra oven, eller endnu værer slud/frost, er der slud når du kommer til Reutte, så er der spejlblank des længere du kommer op, og så er det ikke sjovt mere, efter min mening, her er det man må havde en lille nødplan, og den kommer her.

du kører som sagt af motervej 7, når du kommer til Memmingen, så kikker du på bjerget ret syd hvor passet er, er der mørke lavt hængende skyer er der dårlig vejr i passet, så drejer du af motorvrej 96 retning munchenn, så kommer du til munchenn i den sydvestlige del, og så er det bare retning østrig, jamen så har jeg jo kørt for mange kilometer, fordi jeg tog den forkerte vej vil du jo nok tænke, meen det drejer sig faktisk kun om ca. 40 km,men tidsmæssig har du ved at benytte motorvej 96 sparret en masse tid, der er nemlig minimal trafik på denne motorvej.

god tur jørgen

Hurtigste vej til Sølden?

Hej alle

Jørgens plan er god... den vil jeg også følge. Og har du ikke GPS ligger Fernpass ruten her: http://skisport.dk/ruteplan/padborg-soelden/

Mvh Rasmus
ps. Husk at smid nogle billeder her på siden når I har været ude i sneen. Forholdene skulle allerede være super dernede.

Profilbillede af Heidi
Hurtigste vej til Sølden?

Hvad hvis man kommer fra København via Gedser-Rostock ?

Profilbillede af Jørgen
Hurtigste vej til Sølden?

hej heidi

så vil jeg køre over berlin og fortsætte af autobane 9 til munchenn, da det er en af de bedste autobaner i tyskland, og som der er hældt en hel masse penge i efter murensfald , den er 3 sporet hele vejen og dejlig blød i kurver og bakker, meeeen der er dog et stort meeen, dit køretidspunkt, ramler du ind i den trafik som er rundt omkring berlin på visse tidspunkter af dagen, og som er lidt forskellig fra hverdag til weekend trafik så hænger du "der" det samme gælder munchenn, skriv lidt om hvor når i har tænk jer at køre hjemmefra, så kan jeg bedre hjælpe dig

hilsen jørgen

Søg   Svar på indlæg