Holiday Ninja Pas i Østrig

Profilbillede af Kent Andersen

Hej Forum

Jeg har en 15 årig (født 30.06.2006) som vi gerne vil have med til Østrig...
NOGLE siger at man bare udfylder Ninja-passet (udover sit eget coronapas og lign) hvis man er 15 år, men de synes at glemme at der i Ninja passet er et krav om at man skal være født EFTER 01.09.2006... https://press.austria.info/fileadmin/user_upload/Imported/uk/FAQ_Ninja_Holiday_Pass.pdf

Er der nogen dernede lige nu, der har erfaringer med om det er noget der strikst håndhæves? Det er sq ikke sjovt for en 15 årig at sidde i isolation på hotellet i 5 dage - eller med iPhone og en PC kunne det såmænd nok bruges, men hans FAR ville synes at det ville være ærgerligt :D :D :)

Med venlig hilsen
Kent - den føromtalte far :)

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Cf
Sv: Holiday Ninja Pas i Østrig

Ninja Pas er en mulighed for børn/unge op til det fyldte 14. år. Herefter, er det samme regler som for voksne.
Liftkortet skal af udsteder kobles op imod gyldigt vaccinecertifikat etc, så ja, det bliver indirekte håndhævet.

Profilbillede af Jens Irgens
Sv: Holiday Ninja Pas i Østrig

Børn og unge mellem 12 og 15 år (født efter den 1. september 2006) vil kunne opnå karantænefri indrejse til Østrig, hvis man har en negativ PCR-test (max. 48 timer gammel) og har udfyldt det såkaldte Holiday Ninja pas inden indrejse i Østrig. Ninja-passet er kun gyldigt, hvis det fremvises sammen med de oprindelige testresultater i enten fysisk eller elektronisk format. Såfremt en 12-15årig kan fremvise dokumentation for 2 vaccinedoser og en negativ PCR-test er der ikke behov for at udfylde Ninja-pas i forbindelse med indrejse.

Søg   Svar på indlæg