Hjælp til skisted

Profilbillede af Said El Faquiri

Hej vi en gruppe fyre på 5-7
Vi er alle i starten af 30'erne.
Vi har været i sölden, val disere, val thorens . Af flere omgange. Og ku godt tænke os noget der minder om det vi allerede har været i.
Vi kører selv i bil derned og har selv udstyr. 1 snowboarder og resten står på ski. Vi er rimelige øvet.

Vi vil tage afsted i en uge i perioden 1 februar - 1 marts

Vi søger :

Et stort ski område.

En stor lejlighed til rimelige penge.

Gerne ski ind / ud men ikke et must.

Fede dejlige pister

Et sted som er kendt for også at have et godt vejr.

Et sted hvor man bor i byen tæt på pisterne. Frankrig, Østrig og Schweiz har interesse .

Håber i kan komme med nogle gode input da vi skal til at bestille meget snart.

Mvh en forvirret gruppe

Kommentarer Svar  
Sv: Hjælp til skisted

Hej gutter ! Prøv at kigge på La Rosiere! Et rigtig godt skisted med skiløb i både Frankrig og Italien - rigtig gode pister uden liftkøer og tyskere. Jeg mener, at der er ca. 175 km sammenlagt - passer fint til en uge. Ikke det store afterski, men det findes dog. Har selv været der 3 gange og vender gerne tilbage dertil. Der er en fantastisk sort worldcup piste. Der er også muligheder for den indkvartering, som I ønsker. Når I kører selv er der måske ca. 300 km længere end til Østrig !
Held og lykke med turen! Uffe P

Sv: Hjælp til skisted

Jeg vil sige at tæt på pisten, stort skiområde og billigt som regel ikke hænger sammen, der findes dog ingen regel uden undtagelser...

Sidste år var vi afsted i Skiwelt Wilder Kaiser, det var for et par år siden Østrigs største skiområde men er blevet overhalet af St. Anton. Vi var 9 m/k og boede direkte på pisten i Itter på Jausenstation Grünholz (en af restauranterne på pisten, find deres hjemmeside med google). Familien var rigtig flinke og det var virkeligt et hyggeligt sted med autentisk Tyroler stemning. Dog lidt yderligt hvis man er mere til afterski, men kan man nøjes med nogle øl i restauranten er det perfekt. Vi endte med at betale jeg tror det var 1100 kr per mand per uge for lejlighederne der var fine i størrelsen, meget moderne og selvfølgelig med køkken. - Dog er det måske ikke helt optimalt med snowboard da hytten ligger lidt yderligt i skiområdet og man skal over et fladt stykke for at komme ud og hjem, men ellers må man lige spænde det op og gå et par minutter.

St. Anton (+ Lech, Zürs, Warth,Schröcken osv) der nu er Østrigs største sammenhængende skiområde giver også masser af muligheder, jeg tror næsten ikke det kan lade sig gøre at komme fra det fjerneste hjørne og tilbage igen på en dag (nogen der vil tage udfordringen? ;) ). Dog bliver det sandsynligvis ret dyrt hvis i vil bo i St. Anton og meget tæt på pisten, men i kan jo prøve at se hvad i kan finde. Det er dog et ret turistet og populært område, men det ligger højt og er snesikkert og i St. Anton er der max gas på afterski og natteliv! - Hele området er generelt dyrt, da vi var der boede vi i Pettneu og skulle 15 minutter med bussen hver morgen, hvilket også var ok da vi havde en stor lejlighed til en noget lavere pris end vi ellers skulle have givet.

Saalbach, Ischgl eller Serfaus-Fiss-Ladis er også nogen af de helt store, jeg har dog ikke været i nogen af de områder endnu.

Profilbillede af Mikkel Planck
Sv: Hjælp til skisted

en anbefaling af Ischgl herfra :-)

Søg   Svar på indlæg