Hænger Alpendorf og Wagrain godt sammen

Profilbillede af Martin Lauridsen

Hej herinde. Jeg er i øjeblikket på sommerferie i Wagrain, og har for et par dage siden været en tur oppe på Grafenberg. Her kunne jeg se de var igang med noget byggeri, der meget vel kunne være noget lift der skulle forbinde Wagrain og Alpendorf, når man kigger på google ser det også ud til der kommer noget lift, men er der nogen herinde der ved hvordan det hænger sammen i virkligheden, altså når sneen falder ;-)
Vh
Martin

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kenneth
Sv: Hænger Alpendorf og Wagrain godt sammen

Hej Martin,
Jeg har ikke været på Grafenberg denne sommer - men jeg tror du har set i den forkerte retning. Wagrain og Alpendorf, har været sammenhængende i rigtig mange år, når der er sne.
Men det jeg tror du måske kan have set, er hvis dit blik er faldet i den helt anden retning, over mod Flying Mozart siden af Wagrain, og derfra i retning til Kleinarl. For jeg mener helt bestemt at de er igang med byggeriet af en transportlift ud til Kleinarl, og når denne åbner, så bliver wagrain/Flachau/Alpendorf sammenhængende med Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee - og så bliver det et vanvittig godt skiområde og dobbelt så stort. Den har været rygtet igang eller åben i de senere år, og den skulle komme til vinter.

Profilbillede af Jacob Lycke-hjul
Sv: Hænger Alpendorf og Wagrain godt sammen

Hej Martin
Jeg er helt enig med "keha". Jeg vil også forvente at det er Flying Mozart - Kleinarl liften der er ved at blive bygget. Det er ca. 5 år siden de byggede Wagrain og Flachau sammen, og vel 10-15 år siden at Alpendorf blev bygget sammen med Wagrain.
Mvh Jacob

Profilbillede af Martin Lauridsen
Sv: Hænger Alpendorf og Wagrain godt sammen

Hej igen, tak for svar. Det var Grafenberg jeg var på, men superfint at I siger Alpendorf og Wagrain hænger sammen, kunne bare ikke rigtig se hvordan, da vi var deroppe, altså, hvordan man skulle komme frem og tilbage. Men det lyder da fedt hvis de er igang med en lift mellem Klienarl, Flying Mozart og Flachauwinkl, så man kan komme den vej rundt, og over til Zauchensee
Mvh
Martin

Profilbillede af Kurt Larsen
Sv: Hænger Alpendorf og Wagrain godt sammen

Hej Martin
Det byggeri du har set fra Graffeberg mod Alpendorf (som hænger sammen skimæssigt) er den nye 8 persober Sonntagskogel som erstatter den gamle 4 personers fixet grib. Den nye bliver også lidt længere. Flying Mozart er udskudt til 2019 ligesom forbindelsen til Kleinart (den er udskudt flere gange så lad os se om den kommer til 2019/20. Se på https://www.skiresort.info hvor man kan finde alle info om alle skiområder.
Mvh
Kurt

Søg   Svar på indlæg