Gode begynderområder i Østrig

Hanne Andersen 23/07 2009 16:03

Hej. Vi er 7 voksne som skal til Østrig i uge 53. Flere af deltagerne har ikke stået/eller har kun lidt erfaring på ski. Så hvor er der flest brede blå og røde pister? Har selv tænkt på Schladming? Boligforslag? - gerne lejlighed, centralt beliggende.
Hilsen Hanne

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Ben 24/07 2009 19:59

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Saalbach kan anbefales. Pister til begynder ligger midt i byen, og midt i 'afterski-område' omkring Bauers.

Men .. faktisk er det lige meget hvor man vælger - skiskolen vil sikker kender de rigtig steder til jer som nybegynder.

Uge 53 (mellem jul og nytår) er meget travlt i Østrig. I skal husk at bestil skiskolen hjemmefra. I Saalbach kan anbefales Snowacademy, men alle skiskoler i Saalbach har dansktalende skilærere.

Asbjørn Nissen 25/07 2009 14:36

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Bedste sted at starte i Østrig er Wagrain. De har nogle af de bedste begynder bakker jeg har set og det er ikke så lidt. Udover det er det ret let at få en dansk skilærer. især til børn er det godt, men hvis man ikke er så stærk til fremmedsprog kan det også være rart.
Byen er ok at bo i og der sker lidt ikke så meget som i Saalbach men der sker lidt. Området er tilgengæld anderledes mildt at starte på. Liften på begynder bakken i Saalbach er bestemt ikke noget at råbe hurra for den er lidt bark når en begynder skal stige på. Desuden mangler man lidt en pist med en blød overgang til det lidt sværerer medmindre man er stedkendt. Ellers er Saalbach dog et fantastisk område, mangler måske lidt offpist områder, men det kan være fordi jeg ikke er så stedkendt.

Ben 26/07 2009 16:58

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Vedr. Saalbach.

Som Asbjørn skriver, liften på begynder bakken i Saalbach (ved siden af Bauers) har bestemt ikke været noget at råbe hurra for; derfor bliver den udskiftet her til sommer.

Snowacademy har egen 'begynder bakker' med travelator (rullebånd) så liften der er ingen problem. Mht overgangen til lidt sværer piste, kan jeg kun anbefale skiskolen (enten Snowacademy eller de andre) - skilærer kender de rigtige steder til klassens niveau. Jeg vil altid anbefale at nybegyndere bruger mindst 3-4 dage i skiskolen.

Anders Kjær 26/07 2009 20:48

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Jeg vil anbefale Westendorf som er et utroligt godt begynder område med børne/begynder pister helt nede i byen. Når man har kørt et par dage på pisterne nede i byen er der også gode begynder pister på toppen af Westendorf. Byen er utrolig hyggelig og servicen er kanon.

Asbjørn Nissen 27/07 2009 14:49

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Kunne de så ikke lige tage Bernkogel med i Saalbach det er en torn i øjet på et ellers kanon liftsystem med berænset kø overalt

Ben 27/07 2009 17:52

Sv: Gode begynderområder i Østrig

Asbjørn - enig med dig at de skulle tage Bernkogel med i ombygningsprogrammet, men.... så tager alle folk turen mod Sunliner og Hinterglemm, og det vil forretninger i Saalbach ikke ha' ;(

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen