FRISKE TØSER SØGES TIL TØSEGRUPPE

Malene Askman 20/08 2018 17:49

Hej Tøs - Skientusiast

Vi er 3 meget friske og festglade kvinder i vores bedste alder 45-48 år. Vi er dedikeret til ski og alt hvad skituren indebærer. Vi er de typer, som tager én for holdet hvis nødvendigt og er i det hele taget til HELE skipakken....hvilket i ordets enkelthed betyder; masser af skiløb hele dagen, frokostpause på bjerget - gerne i solen med en radler eller aperol i hånden. Derfra direkte til afterski (muligvis hjem og smide merino-ulden af sig + drink) for så, at tage på afterski. Evt. gøre sig klar til en lækker aftensmad i byen og ende på diskotek, men det kunne også sagtens se anderledes ud, som f.eks. at vi tog videre på næste afterskibar i sit skitøj. Vi finder det vigtigt, at omgive os i de fede rammer, midt i stemningen sammen med alle de andre superglade mennesker, som er med til at give os den fede energi. Lige dér hvor stemningen er på sit højeste festligste plan - er det vi elsker at nyde sammen. Det vigtigste er, at alle har det sjovt - både på pisten, i liften og i baren/dansegulvet. Vi prioriterer vores skiferie HVERT år og vores hjerter banker virkelig for ski. Vi LEVER som hele individer i det hvide element omgivet af enorm smuk natur. Så vores skitur er ikke ét NICE TO HAVE - Det ér et NEED TO HAVE.
Vi har stået på ski i en del år/uger nogle af os sammen og hver for sig. Vi glæder os ALTID til næste sæson og finder ikke det fede i, at skulle vente et helt år til, før vi kan komme på den igen. Vi ønsker, at udvide gruppen i første omgang til 4-6 pers. og søger derfor 1 eller 3 fantastiske festglade humoristiske selvstændige kvinder, som selv tænker, at her passer jeg da perfekt ind og kan lide, at nærmest være festen i sig selv, og synes det er en fest, at kunne bidrage med sin originale glade sjove energi og gøre festen til en endnu større fest, end den i forvejen er med os nuværende 3.
Hvis du har læst hertil, har du vel nok også en stor nysgerrighed, for at vide hvem pokker vi er.
Læs mere nedenfor.
Vi er Mette, Tina og Malene. Bosat i henholdsvis Solrød, Storkøbenhavn og Malmø. Vi har hver et arbejds/-familieliv der skal plejes og passes, til tider med stress og jag i hverdagen, hvor alt helst skal spille med alverdens aktiviteter, men ikke altid gør det - ganske ligesom i de fleste andre hr. og fru Danmark familier.
Vi ligger derfor en kæmpe dyd i, at kunne afsætte tid af til netop denne uge, hvor vi sætter hjernen hverdagen og pligterne på 100% standby i en uges tid. Der er dømt ren tøsehygge, hvor alle tager sig selv den frihed man har brug for, og er med på at slippe sig løs i en festlig og aktiv uge. Vi er storfan af afterski og hele stemningen omkring. Vi elsker Østrig og tyrolermusik. Musikken sidder i munden som man sir og ligeså meget vi elsker festen, prioriterer vi mindst ligeså meget, at vågne op hver tidlig morgen, og få kørt noget fedt skiløb. Vi antager os ikke selv, for at være elite skiløbere, men vi står ret pænt på alle pistens farver. Vi elsker udfordringer såvel på pisten som i baren. Vi står alle 3 på ét sæt brædder, hvis du går op i den slags. Med andre ord spiller det ingen rolle, om man er snowboarder eller står slaglum, men meget mere at hele kemien i gruppen fungerer. Vi står på brædderne hele dagen og prioriterer alle at få så meget skiløb i benene som muligt, dog uden at vi direkte surfer igennem pisterne. Hyggen er altid intakt og det er naturligvis tilladt at trække sig hvis man vil det.
Vi er alle af forskellig dna, så der vil naturligvis være forskellige behov, der ønskes at blive dækket under en tæt social uge sammen. Derfor har man altid mulighed for at trække det røde kort, hvis man hellere vil noget andet eller fortælle hvis man får en lystig ide...Så er vi typerne BRING IT ON ...Vi er, hvis du ikke allerede har fået færden af det, LIVSNYDERE og synes også vældig godt om god mad/vin. Så vi elsker også at tage det såkaldte normale tøj på, spise en god middag i byen, gå på diskotek, danse eller at dukke op til en af guidernes arrangementer.
Vi er i det hele taget en lille lækker flok kvindfolk, som er meget nemme og skønne at omgås med.

Vi stiller lidt krav til dig som vil med. Vi kan til gengæld også love at kvittere med, at du får verdens fedeste tur i vores selskab, fordi du i bund og grund prioriterer de samme behov som os.

'Vi ser ikke kvaliteten i boblerne, men kvaliteten med dem vi drikker den sammen med'.

Vores krav til dig er;
- At du befinder dig et godt sted i livet sidst i 30'erne eller mere
- At du har en rummelig social engageret færden, og besidder en god portion energi du vil dele ud af til holdet
- At du er godt rustet fysisk
- At du er velkørende på ski/snowboard så vi kan stå sammen i ens tempo hele ugen
- At du kan afsætte uge 11 af som en fast tøseuge
- At du er passioneret til sporten, så skiferien er et need to have og ikke et nice to have
- At du holder dig engageret i gruppen og selv kommer med input/meninger til turen
- At du har en rejseforsikring i såfald du ikke kan komme afsted
- At du som udgangspunkt elsker Ischgl i tyrolerland

Denne tur her stikker af til Ischgl i uge 11, men andre destinationer kan sagtens komme på tale, men man skal være en medspiller og være i stand til at bøje sig for flertallet.

Hvis du finder dig selv hjemme her og tænker at du vil elske at være sammen i vores gruppe, er du jo tæt på at være et godt match til gruppen.

Så gør følgende. Ring til mig på 25857285 alle dage enten fra formiddag ml.kl.9-15 eller aften fra ml. kl.20-22 for yderligere praktisk info. Derudover sætter vi også tid af til at få afstemt forventninger til hinanden til turen.
Eller .....
Hvis du ligger inde med tillægsspørgsmål til opslaget her, inden du endeligt vil hængte dig på, mailer du bare i første omgang.
Tusind tak for at vise interesse. Vi afventer spændt og sætter stor pris og taknemlighed på at kunne udvide gruppen med flere skønne kvinder.

Ekstra info:
Du kan også finde min facebookgruppe: TØSER PÅ SKI og henvende dig der igennem.

Bedste sportslige
Skientusiastiske
AperolHilsner
Malene

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Jesper Martin Revall 02/10 2018 16:30

Sv: FRISKE TØSER SØGES TIL TØSEGRUPPE

Må jeg godt komme med?
Jeg kan godt være en tøs en hel uge, og er nogenlunde stueren ;)
Mvh.
Jesper

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen