Forhold i St. Anton i uge 48-49?

Claus L 27/10 2007 12:55

Hej.

Overvejer en tur til St. Anton til sæsonstart 1. december, men hvordan er sneforholdene og vejret normalt på det tidspunkt, nogen der har erfaringer?

Vh Claus

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Martin Iversen 27/10 2007 15:25

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

det er sikkert nok begrænset.. altså sidste år, var der en enkel lift åben omkring den 10 dec... det er mange penge at sætte på spil, det bliver forhåbentlig ikke så ringe som sidste år. men tror ikke der er chance for at det hele er åbent på det tidspunkt.. den officielle åbningsdato må være at finde et sted, de har jo et par snekanoner at gøre godt med, hvis det skulle være.

h martiniversen

Thomas Jensen 27/10 2007 23:29

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

Hej,

Personligt ville jeg ikke turde at bestille i st. anton så tidligt på sæsonen. Det kan m. lidt held være ganske fint... men kan ligeså vel være meget tyndt.

Sats i stedet på enten hintertux eller soelden (hvor der er ok gletschere) hvis I vil være sikre på skiløb. Kaprun havde for et par uger siden bedre sne end hintertux/soelden, men gletscheren i sig selv er ikke så god som disse to (imho).

Der faldte meget sne i østrig i sidste uge og det har ganske sikkert hjulpet gevaldigt på alle gletschere.

vh
thomas jensen
http://alpeferie.dk/

Mikkel 28/10 2007 09:55

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

Hej,

Har været i St. Anton 7-8 gange i træk. Alle gangene i uge 52 (dagen efter jul og frem). Har haft et år med dårlig sne, ellers kun positivt fra min side af.

Thomas Jensen 28/10 2007 12:05

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

> Har været i St. Anton 7-8 gange i træk. Alle gangene i uge 52 (dagen efter jul og frem). Har haft et år med dårlig sne, ellers kun positivt fra min side af.

Ja, men der er også stor forskel på primo december og ultimo december. Jeg siger ikke at det ikke kan være godt i starten af december, blot at det er "risikofyldt". En risiko man fjerne ved at kigge på et sted m. gletscher i baghånden.

vh
thomas, http://alpeferie.dk/

Claus L 29/10 2007 15:35

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

Jo jo det var skidt sidste år, det er klart, men jeg tænker nu mere på hvordan det har været på det tidspunkt af året de sidste 5-10 år.

Vi har selv udstyr og kører selv så måske vi bare lige skal den stå åben, og se tiden lidt an mht skiføret.

Sölden er også en mulighed, har været der før, og det er et udmærket område men dog ikke på højde med St. Anton synes jeg.

Pt er der 80 cm på toppen og 0 i 2300 meter i Sölden og flere lifte er åben.

Badkarma 30/10 2007 12:30

Sv: Forhold i St. Anton i uge 48-49?

Har selv været i st. Anton fra midten af december for 3 år siden, hvor det hverken var den bedste eller dårligste vinter nogensinde.

I skal være forberedt på at kun ganske få pister er åbne osthang, st. christoph, kapall om en enkelt pist mod byen var undtagen de første dage nogenlunde fremkommeligt. Rendl var OK men vi tog liften ned og bus derover da der ikke var sne i byen. Jeg kan ikke huske hvornår det åbnede mod stuben, men det var nok nærmest til jul.
Lech, Zürs havde noget bedre forhold og der var en del at køre på, men igen med bus da man ikke kunne køre til aple rauz.

Du kan være heldig, men jeg tror ikke meget på det. Jeg ville helt klart satse på et sted med gletcher selvom st. Anton er en fed destination.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen