Forberedelse til BSI1-kursus?

Profilbillede af Line Hansen

Jeg har meldt mig til BSI1 kursus i uge 20. I forbindelse med dette er jeg blevet anbefalet at få noget forberedende træning af en art til dette kursus. Jeg har ikke kunnet finde nogle teknikkurser i det nye år, og vil derfor høre om der er nogle, der sidder inde med nogle gode råd til hvad jeg kan gøre. Er faldet over UCPA skiferier, hvor man kan modtage undervisning fra fransk instruktør, men er lidt skeptisk umiddelbart. Er det nogle der har efaringer med det? Jeg har ferie uge 5, og de mest optimale vil selvfølgelig være at tage afsted der. Jeg er åben for stort set alt :)

Jeg har ca. stået 10 uger + en sæson som skibums i Val Thorens, men har aldrig modtaget nogen form for undervisning.

Glæder mig til at høre nærmere.

Vh Line Hansen

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Mogens Malmgren
Forberedelse til BSI1-kursus?

Tag endelig afsted på UCPA kursus, du får rigtig meget undervisning for pengene. rigtig meget af skistil og undervisning er også lig den du vil få / lære via Den danske skiskole. Mange af uddannerne har også den Franske uddannelse.
Hvis jeg skal anbefale noget du skal vægte mere end andet er det mellemstore sving og kortsving i god kontrol ned over en rød piste. Køb også endelig kompendiet i god tid, og få læst godt og grundigt på teorien, så du ikke er så presset i uge 20, der bliver virkelig knald på og arbejde fra morgen til aften.

Profilbillede af Line Hansen
Forberedelse til BSI1-kursus?

Hej Mogens

Tak for dit svar. Det lyder som om det kunne være en god ide at tage afsted med UCPA. Hvordan foregår kommunikationen? Jeg går ud fra at undervisningen foregår på engelsk eller hvordan?

Vh Line

Forberedelse til BSI1-kursus?

Nu har jeg ikke selv været på en af deres ture, er for gammel :-)) men de par stykker jeg kender der har været afsted sidste sæson var rimeligt begejstret. undervisningen er engelsk / Fransk, men de havde ingen problemer med at lære og forstå.

Der er dog også lige skiakademiet som hidtil har afholdt kurser op til DDS kurser, ser bare ikke ud til de har opdateret deres side med denne sæson pt ser det ud til


under alle omstændigheder hel og lykke med det, det er en oplevelse for livet

Profilbillede af Kenneth Andersen
Forberedelse til BSI1-kursus?

Hej Line

Det er et virkelig godt kursus BSI1... Man får pudset rigtig mange ting af og får virkelig styr på hvorfor man gør som man gør når man står på ski.

Dit problem er nok sådan ca. det samme som mit.... aldrig rigtig modtaget undervisning... Det kan være et problem, at man er "for god" til, at stå på ski på sin egen måde... forstået på den måde, at det kan være rigtig svært at ændre på noget der i forvejen ligger på rygraden. DDS går meget op i, at man gør tingene på deres måde, og det er helt fint, for på den måde har de helt styr på hvad deres instruktører står for.

Jeg kan klart anbefale dig, at tilmelde dig et teknik-kursus som Mogens også har skrevet om. Det er de samme instruktører og du kommer til, at lære præcis det du skal kunne på BSI1-kurset.

Held og lykke
MVH Kenneth

Profilbillede af Line Hansen
Forberedelse til BSI1-kursus?

Hej Kenneth

Mange tak for dit svar. Det er super brugbart og det vil jeg da helt klart overveje.

God jul

Vh Line

Søg   Svar på indlæg