Ferie for 4 i Østrig (Bad Gastine)

Profilbillede af Rasmus Larsen Pedersen

Hej Ski tosser ;)
jeg er ved at planlægge en ski tur med mine 2 bedste venner og min kærste
Drengene og jeg er glade for at stå på ski og rimelig øvede. min kærste har prøvet det en gang i sverige.

Vi vil gerne afsted i en Uge (2-7-8-9) har vi at vælge mellem men hvor kan jeg få den bedste pris, jeg er ikke bange for at gå uden om danske rejse selskaber for at få en bedre pris (Max 4.000) pr. person. kør selv.

hvilken uge er der størst sikkerhed for sne i østrig, vi vil gerne til Bad Gastin så der er noget for alle og køre på :)

Kommentarer Svar  
Sv: Ferie for 4 i Østrig (Bad Gastine)

Prøv booking.com.

Jeg har brugt den de sidste par år med succes. Har også til den kommende sæson bestilt ophold via booking.com.

Mht. snesikkerheden kan være svært at svare på. Indtil nu er der kommet godt med sne, så på nuværende tidspunkt lover det godt. Vinden skal helst komme fra det kolde hjørne og flere fronter med masser af sne over alperne de næste mange uger har stor betydning for en god skisæson.

Profilbillede af Arne
Sv: Ferie for 4 i Østrig (Bad Gastine)

Uge 2 er helt sikkert billigst. 7,8 og 9 er vinterferieuger og derfor dyrere.
Sneen er allerede kommet, og det vil sandsynligvis betyde gode forhold allerede i uge 2, selvom dagen er kortere, og det nok er koldere. Overvej Flachau-Wagrain-Albendorf. Her er der gode pister for begyndere og også rimeligt for øvede. Alpendorf er nok billigst, men Wagrain og Flachau har hurtigere adgang til flere muligheder. Med liften, som går over Wagrain, er der fin forbindelse mellem pisterne uden at man skal ned i byen og med bus. Gå ind på byernes hjemmesider og søg overnatningsmuligheder. Det burde ikke være vanskeligt, at finde noget godt til under 4000 pr. person, når du booker direkte.

Søg   Svar på indlæg