Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Jeg søge en rolig destination, hvor der ikke er for mange unge mennesker der larmer for meget. Jeg er efterhånden kommet lidt op i årene, er 67 år, og vil derfor gerne have lidt afslappet skiløb. Jeg har været i Østrig mange gange og i Italien nogle gange (dolomitterne), men jeg synes det er lidt uoverskueligt efterhånden. Der er måske nogen her på skisport der har nogle gode idéer til os "gamle".

M. v. h. Chresten.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jannick Mortensen
Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Hej
Jeg har selv besøgt Ischgl og Zell Am See,
to meget forskellige steder.
Der er nok unge mennesker alle steder, men Zell Am See vil være et godt bud til det du søger.
Området er ment at komme rundt i, og det er en hyggelig by.

Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Hej Chresten

Jeg har et godt bud til dig.

Oberndorf / St. Johann i Tirol. Jeg har været der mange gange, der er 60 km. pister som er let overskulig. Prøv at kigge på Penzinghof.at et dejligt hotel med skiløb til døren og kabinelift lige ved.

Kig på: http://www.lethstravel.dk Kig under vinterferie i Østrig.

Skihils

Niels Leth

Profilbillede af Finn Pedersen
Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Hej Chresten
Faldt over dit indlæg, og svarer selvom det er lidt gammelt.
Jeg vil anbefale Roccaraso eller Campo di giove, det er gode steder i midt Italien, som ikke er overrendte af hele europa.
Det er også nemt at komme dertil, tag flyveren til Rom og bliv afhentet af en af arrangørerne, jeg ved der er nogle som kører direkte til hytte eller B&B.
Området er et spændende sted, som lidt væk fra løjperne er ægte gammel italiensk, med lokale priser og charme.
Hvis man vælger en bolig lidt væk fra løjperne, så kan man finde de mest bedårende fredfyldte steder.

Kig evt. på http://www.italiengodferie.dk

De bedste hilsener
Finn

Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Ellers er Wagrain et rigtig godt sted. Det er mest familier som holder til der, men jeg havde et par grupper af lidt ænldre (noget ældre end dig) dernede, og de var meget glade for det.
De klarede dog selv deres afterski og fest selv..... og med dette mener jeg, at de var sku nogle festlige og fantastiske fyre!

Skibusserner kører en hen til de forskellige lifte og spisestederne er ganske fine.

Har du flere spørgsmål, så må du endelig skrive

Hilsen

Philip

Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Der er ngen tvivl området du skal til er Obergurgl/Hochgurgl som ligger i Østrig. Det er en lidt overset destination, hvilket kan undre en for den er helt fantastisk. Der er ikke særlig mange mennesker. Destinationen er meget højtliggende. Især i forhold til den ligger i Østrig. Der er meget små lift køer og der er normalt rigtig god plads på pisten. Hvis man kan sige Obergurgl/Hochgurgl er kendt er det or deres wellness på byernes hoteller.
Du kan læse mere på
http://www.skisport.dk/oestrig/obergurgl/
http://www.obergurgl.com/

Ps.Obertauern som en længere oppe kom med er også et godt bud. som du kan læse mere om på.
http://www.skisport.dk/oestrig/obertauern/
http://www.obertauern.com/

Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Hey

Nu er jeg ikke helt i samme målgruppe som dig, men jeg vil alligevel anbefale Cervinia i Italien. Nu hvor du har været i Østrig mange gange, kunne jeg forestille mig det ville være et frisk pust.

Området ligger enormt højt og er snesikkert. Derudover mener jeg ikke at man finder meget mere imponerende natur end i Cervinia.

Pisterne er relativt lette i lokalområdet - også de røde. Hvis man savner udfordring tager man over passet til Zermatt, hvor man efter min mening finder noget af det bedste skiløb i Europa.

Byen er ikke en perle, men er hyggelig nok. Derudover er det en overset destination hvilket kommer til udtryk i ret få turister.

Mvh

Profilbillede af Thomas Boesdal
Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Snup en juleuge i ST Johan Im pongau, jule falder frygteligt i år mht dagene og der bliver tomt på danskerdestinationerne. St Johan im pongau er meget hyggeligt, og desuden en helårsby med masser af charme, sørg for at komme til at bo nede i byen, ikke aplendorf eller de andre områder oppe ved pisten, så lover jeg dig hygge. Kunne også være Marie Alm som er et mindre sted men i huleugen er de kendt for at gøre rigtigt meget ud af deres udsmykning, de har masser af caffer, men ikke så meget af det vilde afterski. Ellers tag afsted lige før jul til Bad Gastein, alle gæsterne kommer ikke dertil før juleugen, og nyd de termiske bade hvor man kan ligge og kigge op på pisten men man slapper af i kroppen efter en god dag på ski? En uge før sæson koster kun det halve, og så tag en uge mere i uge 14 næste år i Livigno, super højde, super by, billige indkøb (toldfrit) uge 14 er sæsonen død og priserne nede igen, på denne måde kan du få det i gerne vil have men dobbelt op til samme pris. Go tur

Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

Andorra.

Profilbillede af Peter
Et roligt skisportssted i Østrig, Italien el. Schweiz.

I det nendestående er nogle snesikre rejsemål, der er udfordringer nok til en uge, men ikke KÆMPE skiområder. Alle områderne har skiløb til byen, måske endda til hotellet :-)

Østrig: Königsleiten, Hochfügen, Dorfgastein (snesikkerhed dog ikke i top), Nauders, Obergurgl.

Italien: Champoluc/Gressoney, La Thuile, Folgarida (vær opmærksom på stavemåden, der er også en Folgaria), Andalo, San Cassiano.

Schweiz: Andermatt, Bettmaralp, Engelberg.

Go´Tur

Søg   Svar på indlæg