Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Profilbillede af Allan

Er der nogen der har erfaringer med skiområdet Tirolina i Thiersee, Østrig? Der er kun to lifter og jeg er bange for at der kan være meget kø ved disse. Og der dansktalende skiinstruktører?

Vi er en lille familie med 2 børn på 8 og 11 hvor børnene kun har stået på ski 1 gang før(4 dage). De voksne har mere erfaring men dette er ikke vigtigt i denne omgang.

Kommentarer Svar  
Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Jeg har ikke været der men, det er nok ret umuligt at finde en dansktalende instruktør, med mindre i selv tager en med! Området har én lang slæbelift med t-bar og én meget meget kort rebtrækslift til børn.

Til gengæld er der nok næppe ret meget kø i hverdagene, måske lidt mere i weekenderne men nok stadigvæk meget begrænset. Jeg kan ikke forestille mig at ret mange andre end de lokale bruger området.

Hvis du alligevel ser på områder i den størrelse kunne du måske overveje at finde et mindre område i Norge eller Sverige?

Profilbillede af Anders Jørgensen
Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Hvis du vil til et andet område i Østrig vil min kone og jeg anbefale dig at kigge på Lofer. Det er et fint område med lette, bredde pister og her er der danske instruktører. Vi startede dernede med børn på 5 og 7 som havde stået i 2 og 4 år. Man kan tage liften ned fra området og hvis der ikke er god sne (kig ned fra liften op) skal der ploves noget på vej ned. Når det er sagt er den ikke vildt stejl men du kan jo starte med at tage den ned sel ;-)

VH Anders

Profilbillede af Jool
Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Er i disse dage på ski i Østrig, udover at skiløbet giver mig glæde så får jeg også bonus glæde hver gang en skilærer kommer med sin slange af børn på 5-7 år efter sig, gurlingbørn som er sluppet for deres forældre og som hygger sig, gurlingbørn som klarer en hel dag uden deres neurotisk forældre som nu har brugt de første år af deres børns liv til at gøre dem uselvstændige, slip jeres børn fri er man 8 og 11 år skal man på skiskole med andre børn, lad dem lære at klare sig selv, på dagens tur kom slangen af børn forbi mig sidst på dagen en lille "fed" pige (forældre har overfodret hende) kom til at stille sine ski hver sin vej, straks kikke hun sif omkring og udbryd "hilfe hilfe hilfe" kikke på mig, som selfølgelig ikke hjalp hende, hun klarede selv sit problem en sejer og erfaring rigere, så giv jeres børn en chance

Profilbillede af Cecilie
Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Sikke dog et trist og fordomsfuldt indlæg, lagt ind under et seriøst spørgsmål fra en anden og som ikke har noget med spørgsmålet at gøre.

Profilbillede af Allan
Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Takker for jeres svar. Vi valgte at bestille en tur til Werfenweng, Østrig :-)

Sv: Erfaring: Tirolina i Thiersee, Østrig

Har i fundet en dansk instruktør i Werfenweng?

Søg   Svar på indlæg